• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجای شهرستان سیب و سوران

  • کد خبر : 112061
  • 20 اسفند 1403 - 7:48
ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجای شهرستان سیب و سوران
فرمانده انتظامی سیب و سوران گفت: ساعاتی پیش (شامگاه یکشنبه ۱۹ اسفند)، طی یک اقدام تروریستی جانشین اطلاعات انتظامی این شهرستان مورد سوءقصد قرار گرفت.

به گزارش نبض وطن به نقل از پایگاه انتظامی استان، سرهنگ حسین نوری فرید اظهار کرد: این اقدام با شکست روبه‌رو شده و عاملان این حادثه تروریستی پس از ناکامی در رسیدن به اهداف خود از منطقه گریختند.

وی گفت: بلافاصله مأموران در صحنه حاضر و اقدامات فنی و تخصصی اولیه آغاز شد و پلیس تمام توان خود را برای دستگیری عاملان این تیراندازی به کار گرفته و با اقدامات تخصصی در سریع‌ترین زمان ممکن دستگیر و به سزای اعمال خود خواهند رسید.

نوری فرید گفت: مامور انتظامی که مورد سوءقصد قرار گرفت تحت درمان قرار گرفته و روند بهبودی وی خوب ارزیابی شده است و اینگونه اقدامات مزبوحانه تاثیری بر ارائه خدمات شبانه‌روزی پلیس به مردم عزیز و مومن نخواهد گذاشت.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=112061

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.