• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

استاندار اصفهان: برنامه‌ عملیاتی شعار”سرمایه‌گذاری برای تولید” دستگاه‌های اجرایی تشریح شد

  • کد خبر : 121967
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶
استاندار اصفهان: برنامه‌ عملیاتی شعار”سرمایه‌گذاری برای تولید” دستگاه‌های اجرایی تشریح شد
استاندار اصفهان گفت:برنامه‌های عملیاتی شعار سال "سرمایه‌گذاری برای تولید"توسط دستگاه‌های اجرایی تبیین و مصوب شد.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه دویست و پنجاهمین نشست شورای برنامه ریزی توسعه استان اظهار کرد:در جلسه امروز شورای برنامه‌ریزی استان، سه موضوع کلیدی شامل شعار سال (سرمایه‌گذاری برای تولید)، مسئولیت اجتماعی دستگاه‌ها و تبیین بندهای بودجه سال ۱۴۰۴ مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

وی افرود:بر اساس ابلاغیه‌های ابتدای سال، سازمان برنامه و بودجه برنامه‌های اجرایی دستگاه‌ها در راستای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» را ارائه کرد که پس از بررسی به تصویب رسید و این برنامه‌ها شامل اقدامات هر دستگاه در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری است.

استاندار اصفهان تصریح کرد: دستور جلسه دوم، مسئولیت اجتماعی دستگاه‌ها به‌ویژه در بخش‌های کلیدی مانند نفت بود که با تأکید بر نقش این سازمان‌ها در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، تصمیم‌گیری‌های لازم انجام شد و همچنین، ردیف‌های بودجه مرتبط با این موضوع تصویب گردید.

وی ادامه داد:دستور جلسه سوم درمورد تبیین بندهای بودجه سال ۱۴۰۴ توسط سازمان برنامه و بودجه ارائه شد و در این بخش، تکالیف و مأموریت‌های هر دستگاه، از جمله شهرداری‌ها و پروژه‌های ملی و استانی، تشریح و بررسی شد تا دستگاه‌های اجرایی با وظایف خود در سال آینده آشنا شوند.

جمالی‌نژاد بیان کرد:این جلسه با هدف تسریع در اجرای برنامه‌های اقتصادی و اجتماعی دولت برگزار شد و مقرر گردید دستگاه‌ها بر اساس مصوبات امروز، اقدامات خود را عملیاتی کنند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=121967

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.