• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

استاندار اصفهان: دستگاه‌های فعال، بودجه بیشتری می‌گیرند

  • کد خبر : 178124
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۸
استاندار اصفهان: دستگاه‌های فعال، بودجه بیشتری می‌گیرند
استاندار اصفهان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با شرکت توانیر کشور برای مدیریت ناترازی برق در ماه‌های پیش‌رو گفت: با توجه به آسیب‌های وارده به زیرساخت‌های انرژی کشور، تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی دقیق، کمترین آسیب به بخش‌های مختلف استان به‌ویژه صنایع وارد شود؛ ضمن اینکه از این پس اعتبارات و تسهیلات استان بر اساس میزان تحرک و جذب دستگاه‌ها توزیع می‌شود و دستگاه‌های منفعل سهم کمتری خواهند داشت.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه دویست و شصت و پنجمین نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اصفهان، در تشریح دستاوردها و مصوبات این جلسه اظهار داشت: ​روز گذشته میزبان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و بهره‌وری انرژی بودیم و در شورای اداری بر لزوم توجه ویژه به مقوله انرژی تأکید شد که خوشبختانه در حوزه تأمین انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی گام‌های خوبی در استان برداشته شده، اما با توجه به اهمیت حیاتی تأمین برق صنایع، امروز در دیدار با مدیرعامل توانیر کشور چالش‌ها و دغدغه‌های دستگاه‌های مختلف استان را به‌طور مفصل مطرح کردیم.

​وی با بیان اینکه امسال، سال سختی در حوزه تأمین انرژی خواهد بود، افزود: برای عبور موفق از این دوره سخت و استفاده بهینه از حداقل امکانات موجود، تفاهم‌نامه‌ای با شرکت توانیر به امضا رسید که اجرای آن توسط شورای انرژی استان به‌طور جدی پیگیری خواهد شد.
استاندار اصفهان گفت:زیرساخت‌های انرژی کشور در پی تحولات و چالش‌های اخیر آسیب دیده است؛ لذا اصفهان به عنوان یک استان کاملاً صنعت‌محور باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که صنایع آن کمترین آسیب را ببینند و بنده به عنوان استاندار با تمام توان مطالبات استان را در مرکز پیگیری خواهم کرد و مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز باید با جدیت، سهم اصفهان را از وزارتخانه‌های خود مطالبه کنند.
​استاندار اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود به مصوبات حوزه بودجه و تسهیلات در شورای برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: با تبیین ملاک‌های جدید ارزیابی دستگاه‌ها وبا مصوبه امروز شورا، نحوه تخصیص اعتبارات و تسهیلات به دستگاه‌های اجرایی استان تغییر جدی خواهد داشت و از این پس، دستگاه‌های فعال و پویا که تحرک مناسبی داشته‌اند، با افزایش درصد اعتبارات و توجه ویژه در سال جاری تشویق می‌شوند؛ در مقابل، دستگاه‌های منفعل و کم‌تحرک به دلیل عدم جذب مناسب منابع در گذشته، با کاهش سهم تسهیلات مواجه خواهند شد.
جمالی‌نژاد در پایان با تقدیر از مدیرانی که در کارگروه‌های زیربنایی و شورای برنامه‌ریزی دلسوزانه از طرح‌های استان دفاع می‌کنند، تأکید کرد:امروز با تصویب مصوبات کارگروه زیربنایی و تعیین تکلیف درصد تسهیلات دستگاه‌ها، گام مهمی برداشته شد و هرچه مدیران با برنامه‌ریزی، پیگیری و دلسوزی بیشتری در میدان حاضر شوند، این جلسات پربارتر شده و خروجی آن به توسعه زیرساخت‌ها و بهبود معیشت مردم شریف استان اصفهان منجر خواهد شد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=178124

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.