• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

منابع خبری از سفر قالیباف و عراقچی به قطر خبر دادند

  • کد خبر : 178434
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۲
منابع خبری از سفر قالیباف و عراقچی به قطر خبر دادند
خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران به قطر سفر کردند.

به گزارش نبض وطن، رویترز امروز دوشنبه نوشت که محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای دیدار با نخست وزیر قطر و گفت‌وگو در مورد امکان دستیابی به توافق بین ایران و آمریکا وارد دوحه شدند.

رویترز به نقل از یک مقام که آن را آگاه توصیف کرد، ادعا کرد که این مذاکرات عمدتاً بر تنگه هرمز و ذخایر اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالای ایران متمرکز است.

به گفته این مقام، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی ایران نیز عضوی از هیاتی است که قرار است در مورد آزادسازی احتمالی دارایی‌های مسدود شده ایران به عنوان بخشی از توافق نهایی گفت وگو کند.

هنوز هیچ منبع رسمی در دوحه و تهران این خبر را تایید نکرده است.

رویترز جمعه گذشته نیز در خبری اختصاصی به نقل از یک منبع آگاه مدعی شده بود که قطر با هماهنگی آمریکا یک تیم مذاکره‌کننده برای کمک به دستیابی به یک توافق برای پایان دادن به جنگ با ایران و حل مسائل باقیمانده به تهران فرستاد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=178434

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.