• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران اعلام کرد:

پنج میلیون و ۵۰۰ هزار بیمار مبتلا به دیابت در کشور

  • کد خبر : 201507
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۶
پنج میلیون و ۵۰۰ هزار بیمار مبتلا به دیابت در کشور
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به وجود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار بیمار مبتلا به دیابت در کشور، گفت: پیش بینی می‌شود تعداد مبتلایان به این بیماری تا سال ۲۰۵۰ میلادی به هشت میلیون نفر افزایش یابد.

به گزارش نبض وطن، سید مهدی طباطبایی روز یکشنبه در نشست خبری دوازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت یارا، یکی از مهمترین عوارض دیابت را ایجاد زخم مزمن اعلام کرد و افزود: ۵۰ درصد مرگ و میر ناشی از این این بیماری به دلیل ایجاد زخم در پای بیماران دیابتی است.

رئیس دوازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت یارا خاطرنشان کرد: اکنون بحث زخم نه فقط به عنوان یک بیماری بلکه به عنوان چالشی جهانی در حوزه سلامت مورد توجه قرار گرفته است.

طباطبایی با تفکیک زخم به دو نوع مزمن و حاد، گفت: زخم حاد بر اثر جراحات، تصادفات، سوختگی و تروما و علل دیگر ایجاد می شود که نیاز به خدمات اورژانسی دارد و زخم های مزمن معمولا ۱۲ هفته طول می کشد تا بهبود یابد و یکی از عوامل آن بیماری دیابت است و یک تا ۲ درصد جمعیت جهان را درگیر خود کرده است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بزرگترین چالش در حوزه زخم‌های مزمن را ثبت داده دانست و افزود: اکنون یک سیستم جامع که داده‌های کاملی داشته باشد؛ وجود ندارد و یا در صورت وجود هم ناقص است.

طباطبایی با بیان اینکه حدود ۶ درصد مبتلایان دیابت دارای زخم مزمن هستند، گفت: از هر پنج نفر بیمار مبتلا به دیابت نیز یک نفر دچار قطع اندام می‌شود.

رئیس دوازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت با اشاره به برگزاری این همایش در هفته جاری، افزود: امسال در این کنگره، شبکه ملی زخم جهاد دانشگاهی تشکیل خواهد شد و ه

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=201507

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.