• امروز : سه‌شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵

توقف فعالیت پهپادهای خصوصی در پایتخت چین

  • کد خبر : 202099
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۸
توقف فعالیت پهپادهای خصوصی در پایتخت چین
 رسانه‌های چینی به نقل از مقامات این کشور اعلام کردند که حق مالکیت هواپیمای بدون سرنشین، پرواز آن‌ها و حمل پهپاد یا قطعات آن به پکن ممنوع خواهد شد.

به گزارش نبض وطن به نقل از نشریه صبح جنوب چین، این قوانین که از سوی شهرداری پکن منتشر شده، قرار است از ۲۴ آبان (۱۵ نوامبر) اجرا شود.

این قوانین که برای حفاظت از امنیت پایتخت چین طراحی شده است، مالکیت یا نگهداری هر گونه پهپادها (UAV) در پایتخت چین و پرواز آن‌ها در حریم هوایی آن را ممنوع خواهد کرد. همچنین حمل پهپاد یا قطعات آن به پکن نیز ممنوع خواهد شد.

بر اساس گزارش‌ها، مقامات پکن به مالکان پهپادها پول یا یارانه می‌دهند تا دستگاه‌های خود را از رده خارج کنند. حتی پهپادهای ثبت‌شده را هم از صاحبانشان بازخرید می‌کنند.

علاوه برآن، به صاحبان پهپادها برای انتقال دستگاه‌های خود به خارج از شهر طرح ارسال رایگان اجرا خواهد کرد.

آنها تاکید داشتند که پس از اتمام بازه زمانی، مالکینی که پهپادهای خود را تحویل نداده باشند، دستگاه‌ها مصادره و جریمه خواهند شد.

این مقررات پس از آن اجرا شد که نگرانی‌های درباره برخورد یک فروند هواپیمای کوچک به بلندترین آسمان‌خراش پکن، بوجود آمد.

در پی برخورد یک هواپیمای سبک با برج «سیتیک» (CITIC) (بلندترین آسمان‌خراش پکن) در پنجم تیر ماه گذشته، خلبان این هواپیما کشته و ۱۳ نفر در محوطه بیرونی ساختمان زخمی شدند.

همچنین در جدیدترین تحولات مربوط به این پرونده در ماه گذشته میلادی، مقامات چینی اعلام کردند که به دلیل این رخنه امنیتی، از ۲۹ شهریور منطقه پرواز ممنوع جدید و گسترده‌ای را بر فراز پکن اعمال خواهند کرد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=202099

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.