• امروز : شنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۵
بازی‌های آسیایی ناگویا؛

مسیر کاراته‌کاهای ایران مشخص شد؛ آماده برای درو کردن طلا!

  • کد خبر : 203267
  • ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۱
مسیر کاراته‌کاهای ایران مشخص شد؛ آماده برای درو کردن طلا!
قرعه‌کشی رقابت‌های کاراته بازی‌های آسیایی ناگویا برگزار شد و بر اساس آن، نمایندگان ایران شرایط مساعدی برای کسب مدال دارند.

به گزارش نبض وطن، قرعه‌کشی رقابت‌های کاراته بازی‌های آسیایی ناگویا امروز (شنبه) برگزار شد و طی آن حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند. بر اساس برنامه، رقابت‌های کاراته از فردا یکشنبه آغاز می‌شود و تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

برنامه بازی‌ها و قرعه‌کشی به شرح ذیل است:

یکشنبه ۲۹ شهریور:

فاطمه صادقی در کاتا انفرادی از ساعت ۴:۴۰ صبح به وقت ایران در دور اول در مقابل ساکورلات تاناتارا از تایلند به رقابت خواهد پرداخت. رقابت‌های کسب مدال برنز و فینال نیز از ساعت ۱۰:۵۰ پیگیری می‌شود.

ایران، کامبوج، اندونزی، هنگ‌کنگ، ژاپن، کره‌جنوبی، کویت، ماکائو، مغولستان، نپال، فیلیپین، سنگاپور، تایلند، چین‌تایپه و ویتنام کشورهایی هستند که در بخش کاتا انفرادی نماینده دارند.

رقابت‌های کمیته وزن‌های منهای ۵۵ کیلوگرم و منهای ۶۰ کیلوگرم مردان و همچنین به اضافه ۶۸ کیلوگرم بانوان نیز در روز اول پیگیری می‌شود که ایران نماینده‌ای ندارد.

دوشنبه ۳۰ شهریور:

آتوسا گلشادنژاد در کومیته وزن منهای ۶۸ کیلوگرم در دور اول مقابل تسوباسا کاما از ژاپن از ساعت ۹:۰۸ صبح دیدار خواهد کرد. رقابت‌های کسب مدال برنز و سپس فینال نیز از ساعت ۱۰:۴۵ برگزار خواهد شد.

ایران، چین، هنگ‌کنگ، ژاپن، اردن، عربستان، نپال و ویتنام کشورهایی هستند که در وزن منهای ۶۸ کیلوگرم حضور دارند.

رقابت‌های کاتا و کومیته وزن منهای ۶۷ مردان و کومیته وزن منهای ۶۱ بانوان نیز روز دوم برگزار خواهد شد و ایران نماینده‌ای ندارد.

سه‌شنبه ۳۱ شهریور:

کاتا تیمی بانوان با ترکیب فاطمه صادقی، زینب‌السادات حسینی و سپیده امینی در نخستین دور مسابقه خود مقابل تیم تایلند از ساعت ۴:۴۰ صبح به رقابت خواهند پرداخت.

ایران، کامبوج، ماکائو، مغولستان، نپال، فیلیپین، تایلند، چین‌تایپه، امارات و ویتنام کشورهای حاضر در کاتا تیمی بانوان هستند.

فاطمه‌زهرا سعیدآبادی در وزن منهای ۵۵ کیلوگرم از ساعت ۶:۴۰ صبح در دور اول مقابل توروانخای از لائوس قرار خواهد گرفت. ایران، اندونزی، هند، قزاقستان، کویت، لائوس ماکائو، مالزی، سنگاپور، چین‌تایپه و ازبکستان کشورهای حاضر در این وزن هستند.

مرتضی نعمتی در وزن منهای ۷۵ کیلوگرم در اولین مسابقه خود مقابل نورقنات آزیکانوف از قزاقستان از ساعت ۷:۰۵ صبح دیدار خواهد کرد. ایران، قزاقستان، قرقیزستان، کره‌جنوبی، کویت، ماکائو، فیلیپین، سنگاپور، سوریه و ترکمنستان، کشورهای حاضر در این وزن هستند.

علی‌اصغر آسیابری در وزن منهای ۸۴ کیلوگرم نیز در دور اول مقابل عبدالله بابیکر از قطر از ساعت ۷:۱۵ صبح به رقابت خواهد پرداخت. ایران، هند، اردن، فلسطین، قطر و چین‌تایپه، کشورهای حضر در این وزن هستند. رقابت‌های کسب مدال برنز و فینال از ساعت ۹:۴۵ آغاز خواهد شد.

چهارشنبه یک مهر:

محمود نعمتی در وزن به اضافه ۸۴ کیلوگرم مقابل باتانا کایاسان از لائوس از ساعت ۷:۱۵ صبح دیدار خواهد کرد.

ایران، اندونزی، کامبوج، عربستان، لائوس، ماکائو، نپال و تایلند کشورهای حاضر در این وزن هستند. رقابت‌های کسب مدال برنز و فینال از ساعت ۸:۴۰ آغاز خواهد شد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=203267

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.