• امروز : شنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۵

رسانه آمریکایی: تبلیغات اقتصادی ترامپ حتی از سوی جمهوری‌خواهان حمایت نمی‌شود

  • کد خبر : 203307
  • ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۸
رسانه آمریکایی: تبلیغات اقتصادی ترامپ حتی از سوی جمهوری‌خواهان حمایت نمی‌شود
 تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای محور قرار دادن خود در کارزار جمهوری‌خواهان در حالی ادامه دارد که نظرسنجی‌ها از افزایش نارضایتی رای‌دهندگان از عملکرد دولت او و وضعیت اقتصادی آمریکا حکایت دارد.

به گزارش نبض وطن، تارنمای شبکه خبری ام‌اس‌ناو(MS NOW) در گزارشی نوشت: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، متقاعد شده است که تنها شانس جمهوری‌خواهان برای عبور از انتخابات میان‌دوره‌ای پرتنش پیش رو، حضور شخص او در مرکز کارزار انتخاباتی است. رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه(۲۵ شهریور) به رای‌دهندگان کارولینای شمالی گفت: «فقط یک بار دیگر تصور کنید من هم در برگه رای هستم»؛ پیامی که ترامپ در طول سال جاری میلادی بارها تکرار کرده است.

با این حال، تلاش ترامپ برای قرار دادن خود در مرکز نزدیک به ۵۰۰ رقابت انتخاباتی در سراسر آمریکا، به نوشته این گزارش، هر روز بیشتر با واقعیت‌های سیاسی فاصله می‌گیرد.

نظرسنجی جدید فاکس‌نیوز که پس از کنوانسیون انتخاباتی هفته گذشته انجام شده، تازه‌ترین نشانه از آن است که پیام انتخاباتی ترامپ نتوانسته رای‌دهندگانی را که از مدیریت اقتصادی دولت او خسته شده‌اند، با خود همراه کند.

بر اساس این نظرسنجی، اکثریت بزرگی از رای‌دهندگان، دموکرات‌ها را در مدیریت اقتصاد آمریکا مناسب‌تر می‌دانند؛ موضوعی که می‌تواند پیامدهای مهمی در انتخابات داشته باشد.

ام‌اس‌ناو نوشت: نظرسنجی منتشرشده شامگاه چهارشنبه نشان داد میزان رضایت از عملکرد ترامپ در نظرسنجی‌های فاکس‌نیوز به پایین‌ترین سطح دوره دوم ریاست‌جمهوری او نزدیک شده است؛ به طوری که ۳۹ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد او رضایت دارند و ۶۱ درصد ناراضی هستند.

این وضعیت به خودی خود برای جمهوری‌خواهان نگران‌کننده است، به ویژه با توجه به اینکه پیام انتخاباتی این حزب در انتخابات میان‌دوره‌ای، هرچند گاهی با اکراه، تا حد زیادی بر ترامپ متمرکز بوده است. اما نگرانی مهم‌تر برای نامزدهای جمهوری‌خواه، افزایش نارضایتی رای‌دهندگان از شرایط اقتصادی کشور است.

نظرسنجی فاکس‌نیوز؛ دولت ترامپ وضعیت اقتصادی را بدتر کرده است

بر اساس این نظرسنجی، هزینه کالاها و خدمات روزمره به یکی از مشکلات اصلی رای‌دهندگان تبدیل شده است. ۶۱ درصد شرکت‌کنندگان گفتند قیمت بنزین یک مشکل جدی است؛ رقمی که دو سال پیش ۴۸ درصد بود. همچنین ۵۲ درصد هزینه‌های درمان و بهداشت را مشکل بزرگی دانستند؛ در حالی که این رقم دو سال پیش ۴۴ درصد بود. اکثریت رای‌دهندگان همچنین هزینه مسکن و قیمت مواد غذایی را از مشکلات عمده می‌دانند؛ اگرچه این ارقام نسبت به گذشته اندکی کاهش یافته است.

این شبکه خبری ادامه داد: نگاه رای‌دهندگان به تعرفه‌های تجاری نیز نسبت به تابستان گذشته منفی‌تر شده است. ۶۴ درصد معتقدند تعرفه‌ها به اقتصاد آمریکا آسیب می‌زنند؛ در حالی که این رقم پیشتر ۵۷ درصد بود. بیشتر دموکرات‌ها و مستقل‌ها معتقدند تعرفه‌ها به اقتصاد آسیب می‌زنند، در حالی که دیدگاه جمهوری‌خواهان متفاوت است؛ ۴۱ درصد می‌گویند تعرفه‌ها مفید هستند، ۳۶ درصد آنها را مضر می‌دانند و ۲۱ درصد معتقدند تاثیری ندارند.

در مجموع، ۶۳ درصد رای‌دهندگان گفتند دولت ترامپ وضعیت اقتصاد را بدتر کرده است؛ از جمله یک‌چهارم رای‌دهندگان جمهوری‌خواه.

ام‌اس‌ناو افزود: این ارقام در فاصله حدود یک ماه و نیم تا روز انتخابات، برای جمهوری‌خواهان مطلوب نیست؛ به ویژه از آنجا که منتقدان ترامپ می‌توانند میان سیاست‌های دولت او و نارضایتی اقتصادی رای‌دهندگان ارتباط مستقیمی برقرار کنند.

جنگ علیه ایران که از ابتدا با مخالفت‌هایی روبه‌رو بوده، قیمت نفت را افزایش داده و هزینه بسیاری از کالاها و خدمات را بالا برده است. همزمان، ترامپ همچنان از تعرفه‌های تجاری دفاع کرده است؛ تعرفه‌هایی که در عمل به عنوان مالیات بر مصرف‌کنندگان آمریکایی عمل می‌کنند. مجموع این عوامل به افزایش تورم منجر شده و در نهایت فدرال رزرو را به افزایش یکی از نرخ‌های بهره کلیدی در آمریکا برای نخستین بار طی چند سال گذشته واداشته است.

نظرسنجی فاکس‌نیوز همچنین نشان داد افرادی که دیدگاه منفی نسبت به هر دو حزب اصلی آمریکا دارند، در حوزه انتخاباتی خود با اختلاف ۲۶ درصدی از نامزد دموکرات حمایت می‌کنند. این گروه که در ادبیات سیاسی آمریکا گاهی «هر دو را نمی‌خواهند» نامیده می‌شود، در پیروزی ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ نیز نقش داشت. نظرسنجی اخیر اکونومیست و یوگاو نیز نشان داد مستقل‌ها در حوزه انتخاباتی خود با اختلافی دو رقمی، نامزد دموکرات را به نامزد جمهوری‌خواه ترجیح می‌دهند.

به باور نویسنده این در حالی است که تنها در ماه‌های اخیر بود که این گروه بزرگ و سیال رای‌دهندگان بار دیگر گرایش بیشتری به دموکرات‌ها پیدا کرد. بر اساس بررسی‌های موسسه گالوپ، در یک سال و نیم گذشته تغییر قابل توجهی در گرایش سیاسی این گروه رخ داده است.

جمهوریخواهان گزینه مهمی برای کارزار انتخابات کنگره ندارند

در چنین شرایطی، تمرکز دوباره ترامپ بر شخص خود و درخواست از دیگر جمهوری‌خواهان برای انجام همین کار، با انتقادهایی روبه‌رو شده است. رویکردی که برخی تحلیلگران انتخاباتی پیشنهاد می‌کنند، این است که نامزدهای جمهوری‌خواه در رقابت‌های دشوار تا حدی از رئیس‌جمهور فاصله بگیرند.

با این حال، در همایش انتخاباتی تگزاس، صحنه‌هایی دیده شد که در آنها ویدئوهایی ترامپ را «هدیه خداوند به آمریکا» توصیف می‌کردند و خود رئیس‌جمهور نیز از رای‌دهندگان خواست «بزرگ‌ترین لطفی را که تاکنون در حق من کرده‌اید» انجام دهند و تصور کنند که نام او نیز در برگه رای قرار دارد.

تنها در روزهای اخیر شماری از سیاستمداران جمهوری‌خواه تلاش کرده‌اند فاصله بیشتری میان خود و ترامپ ایجاد کنند. اما با تعطیلی جلسات مجلس نمایندگان و در شرایطی که رئیس‌جمهور عمدتا خارج از طرح‌های مورد علاقه خود وارد موضوعات دیگر نمی‌شود، فرصت برای اجرای اقدامات مشخصی که بتواند فشار اقتصادی بر مردم را کاهش دهد، بدون آنکه تورم را بیشتر کند، محدود شده است.

در این گزارش آمده است: از سوی دیگر، جمهوری‌خواهان گزینه‌های چندانی برای تغییر محور پیام انتخاباتی خود، به جز تاکید بیشتر بر ترامپ، در اختیار ندارند.

جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور آمریکا، نیز در مصاحبه‌ای اخیر تنها از رای‌دهندگان خواست «یک فرصت دیگر به ما بدهند».

در نتیجه، راهکاری که ترامپ دنبال می‌کند، ادامه همین مسیر است؛ حتی اگر اصرار او بر اینکه دولتش «بزرگ‌ترین اقتصاد تاریخ» را اداره می‌کند، با شرایط اقتصادی مورد تجربه مردم فاصله داشته باشد. ترامپ بارها این ادعا را تکرار می‌کند و امیدوار است شمار کافی از مردم واقعیت اقتصادی زندگی خود را نادیده بگیرند و روایت او را بپذیرند.

این رویکرد در گذشته برای او نتیجه داشته است؛ هرچند نویسنده گزارش آن را به زیان آمریکا ارزیابی می‌کند. با این حال، متقاعد کردن مردم زمانی آسان‌تر است که موضوع مورد بحث مساله‌ای ناملموس مانند ادعای تقلب در انتخابات باشد، نه زمانی که یک حامی سابق ترامپ با مشاهده موجودی رو به کاهش حساب بانکی خود، مستقیما پیامدهای اقتصادی سیاست‌های دولت را احساس می‌کند.

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا قرار است ۳ نوامبر ۲۰۲۶(۱۲ آبان) برگزار شود؛ انتخاباتی که در آن تمامی کرسی‌های مجلس نمایندگان و حدود یک‌سوم کرسی‌های سنا به رای گذاشته می‌شود و نتیجه آن می‌تواند موازنه قدرت در کنگره را تغییر دهد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=203307

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.