• امروز : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵

بقائی: کودکان میناب باید امروز در جشن آغاز سال تحصیلی شرکت می‌کردند

  • کد خبر : 204181
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹
بقائی: کودکان میناب باید امروز در جشن آغاز سال تحصیلی شرکت می‌کردند
سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی به مناسبت روز اول مهر و به یاد دانش‌آموزان مدرسه میناب نوشت: «فرشته‌های میناب همواره در یاد ما ایرانیان باقی خواهند ماند.»

به گزارش نبض وطن، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، عصر امروز ۱ مهر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز اول مهر است؛ روز بازگشایی مدارس در ایران؛ و این‌ها چهره‌های معصوم کودکان میناب‌اند که در حمله وحشیانه آمریکا با موشک‌های تاماهاوک در ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) به شهادت رسیدند. آنها باید امروز اینجا می‌بودند، با چشمانی روشن و چهره‌هایی شاد؛ و آغاز سال تحصیلی را جشن می‌گرفتند. اما اکنون پیکرهای پاره‌پاره شده آنها زیر خاک مدفون است.»

وی ادامه داد: «دولتی که رئیس‌جمهورش از سخنگاه سازمان ملل با تمسخر حقوق بین‌الملل را به چالش می‌کشد، مسئول این جنایت جنگی نابخشودنی است. همه کسانی که در برابر این جنایت سکوت کردند و از محکوم‌کردن آن روی برتافتند نیز در این مسئولیت شریک‌اند.»

سخنگوی وزارت خارجه در پایان خاطرنشان کرد: «مردم ایران برای همیشه این چهره‌های زیبا و فرشته‌گون را به خاطر خواهند داشت؛ و هرگز قاتلانشان را نخواهند بخشید.»

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=204181

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.