• امروز : دوشنبه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۵

ضرورت حفظ اقتدار نیروی انتظامی با برخورد قانونی با تخلفات

  • کد خبر : 207302
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۱
ضرورت حفظ اقتدار نیروی انتظامی با برخورد قانونی با تخلفات
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر ضرورت حفظ اقتدار نیروی انتظامی گفت: اقتدار پلیس باید حفظ شود و این اقتدار جز با اجرای قانون و برخورد قانونی با تخلفات محقق نمی‌شود.

به گزارش نبض وطن، آیت‌الله سیدابوالحسن مهدوی روز دوشنبه در دیدار با فرمانده انتظامی استان اصفهان افزود: بنابراین نباید در اجرای قانون کوتاهی کرد و البته در کنار اقتدار، رعایت رأفت اسلامی و اخلاق نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

ضرورت حفظ اقتدار نیروی انتظامی با برخورد قانونی با تخلفات

وی اظهار داشت: مردم به نیروی انتظامی اعتماد دارند و می‌دانند که پلیس به دنبال مچ‌گیری از مردم نیست، بلکه مأموریت اصلی آن پیشگیری، حفظ نظم و تأمین امنیت جامعه است و همین نگاه باید در رفتار و عملکرد پلیس نیز برای مردم ملموس باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، با تأکید بر ضرورت صیانت از ارزش‌های دینی افزود: دین اسلام اجازه نمی‌دهد فساد در جامعه ترویج شود و نسبت به این موضوع بارها تذکر داده‌ایم، زیرا جامعه‌ای که در آن قبح فساد شکسته شود، به تدریج بخشی از امنیت و آرامش خود را نیز از دست خواهد داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت مشاوره در پرونده‌های قضایی تأکید کرد و گفت: در مشاوره‌های مرتبط با پرونده‌های قضایی باید اقناع فکری و استدلال عقلی مورد توجه قرار گیرد و وقتی برای فرد، ادله منطقی و عقلانی یک موضوع تبیین شود، حتی اگر مرتکب جرم شده باشد یا نسبت به آثار رفتار خود آگاهی نداشته باشد، زمینه اصلاح و بازگشت او فراهم خواهد شد.

آیت‌الله مهدوی خاطرنشان کرد: پلیس مقتدر، پلیسی است که هم قانون را با صلابت اجرا می‌کند و هم برای پیشگیری از جرم و اصلاح رفتار اجتماعی تلاش دارد و هم در کنار اقتدار، رأفت و اخلاق اسلامی را فراموش نمی‌کند؛ چنین پلیسی می‌تواند اعتماد عمومی را سرمایه‌ای برای امنیت پایدار جامعه قرار دهد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد پلیس استان در عرصه‌های مختلف در ۶ ماهه امسال گفت: حمایت‌های علما و بزرگان از پلیس، موجب دلگرمی کارکنان انتظامی در مسیر خدمت‌رسانی به مردم است.

ضرورت حفظ اقتدار نیروی انتظامی با برخورد قانونی با تخلفات

سردار عبدالوهاب حسنوند، با اشاره به برنامه‌ریزی پلیس برای مقابله با جرایم مختلف افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون جرایم در حوزه‌های مختلف از جمله سرقت، سایبری، راه و راهور، مبارزه با مواد مخدر، سلاح و مهمات و کالای قاچاق مورد رصد و هدف‌گذاری قرار گرفته و اقدامات پلیس بر اساس برنامه و با استفاده از ظرفیت‌های اطلاعاتی، تخصصی و عملیاتی دنبال شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه کالای قاچاق و احتکار نیز در این مدت شاهد افزایش بیش از ۵۰۰ درصدی کشفیات نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده‌ایم که این میزان افزایش، حاصل اقدامات هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده پلیس در این حوزه است.

رییس پلیس استان اصفهان همچنین با اشاره به عملکرد پلیس در حوزه‌های گذرنامه، راه و راهور و امنیت اقتصادی، از اقدامات انجام‌شده در این بخش‌ها تقدیر کرد و گفت: مجموعه انتظامی استان با هدف ارتقای امنیت و خدمت‌رسانی به مردم، تمامی مأموریت‌های خود را با جدیت دنبال می‌کند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=207302

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.