• امروز : سه‌شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۵

زیرساخت‌های ارتباطی شعب اخذ رأی اصفهان برای برگزاری انتخابات بررسی و تقویت شد

  • کد خبر : 207617
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۰
زیرساخت‌های ارتباطی شعب اخذ رأی اصفهان برای برگزاری انتخابات بررسی و تقویت شد
رئیس کمیته فناوری اطلاعات استانداری اصفهان از اجرای طرح بررسی و تست پوشش ارتباطی تمامی محل‌های اخذ رأی استان خبر داد و گفت: هماهنگی با شرکت مخابرات برای رفع مشکلات ارتباطی شعب در حال انجام است و تأمین تجهیزات مورد نیاز شعب نیز در چند مرحله دنبال می‌شود.

به گزارش نبض وطن، محسن مهربانی، در شانزدهمین جلسه ستاد انتخابات استان اصفهان اظهار کرد: با توجه به اهمیت پایداری ارتباطات در روز انتخابات، نمایندگان فرمانداری‌ها و شرکت مخابرات، بررسی وضعیت پوشش ارتباطی محل‌های اخذ رأی را در دستور کار قرار داده‌اند.

وی افزود: این بررسی صرفاً محدود به شعب اخذ رأی نیست و تمام نقاطی که برای فرآیند انتخابات نیازمند ارتباط مخابراتی هستند، مورد ارزیابی قرار می‌گیرند تا مشکلات احتمالی پیش از برگزاری انتخابات شناسایی و برطرف شود.
رئیس کمیته فناوری اطلاعات استانداری اصفهان گفت:بر اساس آخرین آمار، تاکنون ۳ هزار و ۳۳۶ شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات قطعی شده است که این شعب در مجموع در ۳ هزار و ۵۰۲ نقطه رأی‌گیری مستقر خواهند شد که بخشی از شعب اخذ رأی به‌صورت سیار فعالیت می‌کنند و ممکن است هر شعبه سیار در دو نقطه مختلف نسبت به اخذ رأی از شهروندان اقدام کند؛ از این رو تعداد نقاط رأی‌گیری با تعداد شعب اخذ رأی یکسان نیست اما این آمار مربوط به آخرین وضعیت تعیین شعب اخذ رأی است و فرآیندهای اجرایی و آموزشی مرتبط با استقرار شعب نیز در حال پیگیری است.
مهربانی همچنین از برگزاری جلسات و پیگیری‌های مستمر با مخابرات در سطح استان و شهرستان‌ها خبر داد و گفت: وضعیت ارتباطی پیش از این بررسی شده و در نقاطی که نیاز به تقویت یا رفع مشکل وجود داشته باشد، اقدامات لازم با همکاری شرکت مخابرات در حال انجام است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأمین تجهیزات مورد نیاز انتخابات اظهار کرد: تجهیزات در چند مرحله در حال دریافت است و بخشی از تجهیزات مورد نیاز تحویل استان شده و بخش دیگری نیز طبق برنامه در روزهای آینده دریافت خواهد شد.
رئیس کمیته فناوری اطلاعات استانداری اصفهان اضافه کرد: علاوه بر تجهیزات مورد نیاز شعب، موضوع پیش‌بینی تجهیزات پشتیبان نیز مورد توجه قرار گرفته است تا در صورت بروز مشکل، امکان جایگزینی و استمرار فرآیند رأی‌گیری فراهم باشد.
مهربانی با تأکید بر ضرورت تعیین دقیق سهم شهرستان‌ها از تجهیزات پشتیبان گفت: توزیع تجهیزات باید بر اساس تعداد شعب، شرایط شهرستان‌ها و نیازهای احتمالی انجام شود و تصمیم‌گیری درباره میزان تجهیزات ذخیره هر شهرستان نیز با هماهنگی استان صورت خواهد گرفت.
وی همچنین بر اهمیت هماهنگی در استفاده از تجهیزات آموزشی تأکید کرد و گفت: تجهیزات اختصاص‌یافته برای آموزش باید در چارچوب برنامه آموزشی مورد استفاده قرار گیرد و پس از آن، سایر تجهیزات برای اجرای فرآیند انتخابات در اختیار شعب قرار خواهد گرفت.
رئیس کمیته فناوری اطلاعات استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: هدف اصلی مجموعه فناوری اطلاعات، فراهم کردن زیرساخت ارتباطی و تجهیزاتی پایدار برای شعب اخذ رأی است تا فرآیند احراز هویت و ثبت اطلاعات رأی‌دهندگان در روز انتخابات بدون وقفه انجام شود.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=207617

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.