• امروز : پنجشنبه, ۱۶ مهر , ۱۴۰۵

استاندار اصفهان: سینمای کودک شالوده هویت و اعتمادبه‌نفس نسل آینده است

  • کد خبر : 208069
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۲
استاندار اصفهان: سینمای کودک شالوده هویت و اعتمادبه‌نفس نسل آینده است
استاندار اصفهان گفت: سینمای کودک یک برنامه تفریحی و فوق‌برنامه نیست، بلکه بخشی از شالوده شخصیت، اعتمادبه‌نفس و هویت ملی فرزندان ایران و سرمایه‌گذاری هدفمند در این حوزه، آینده فرهنگی کشور را تضمین می‌کند.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با قدردانی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس، اصحاب فرهنگ و هنر، هنرمندان و تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این رویداد، اظهار کرد: جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان تنها یک اتفاق فرهنگی سالانه نیست، بلکه می‌تواند به نقشه راهی برای تقویت فرهنگ خلاق کشور و پویایی و ارتقای کیفیت سینمای کودک تبدیل شود.

وی افزود: اصفهان امروز تنها حافظ تاریخ و تمدن کهن ایران نیست، بلکه باید مرکز ایده‌پردازی برای نسل جدید و فردای این سرزمین باشد و اگر زبان و جهان تصویر نسل جدید را به درستی درک نکنیم، ناخواسته آینده کشور را به روایت‌های بیگانه واگذار خواهیم کرد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه اقتدار واقعی یک ملت در باورهایی شکل می‌گیرد که در ذهن کودکان آن جامعه می‌نشیند، تصریح کرد: قهرمانان پرده سینما باید آن‌چنان زنده و باورپذیر باشند که کودکان و نوجوانان ایرانی با تبار، زبان، هویت و شناسنامه ایرانی خود احساس غرور کنند.

جمالی‌نژاد ادامه داد: هر ریال سرمایه‌گذاری هدفمند در سینمای کودک می‌تواند کشور را از هزینه‌های اجتماعی و فرهنگی بسیار بیشتری در آینده بی‌نیاز کند؛ از این رو حمایت از تولید آثار باکیفیت برای کودکان و نوجوانان، سرمایه‌گذاری برای آینده ایران است.

وی خانواده را سلول اولیه جامعه دانست و گفت: سینما و زبان تصویر می‌تواند خانواده‌ها را حول موضوعات مشترک گردهم آورد و امید، دغدغه‌ها و آرزوهای آنان را روایت کند؛ از این منظر، سینمای کودک ظرفیت مهمی برای تقویت خانواده و انتقال مفاهیم فرهنگی و اجتماعی دارد.

استاندار اصفهان تأکید کرد: رسالت دستگاه‌های اجرایی، دخالت در کار هنرمندان نیست، بلکه باید با فراهم کردن بستر مناسب، اعتماد به خلاقیت و حمایت از ایده‌های جسورانه، زمینه رشد سینمای کودک و نوجوان را فراهم کنند.

جمالی‌نژاد با اشاره به ضرورت توجه به ذائقه و دغدغه‌های نسل جدید اظهار کرد: اقتصاد سینما زمانی به گردش درمی‌آید که نیازها، علایق و دغدغه‌های نسل پرنشاط و خلاق امروز به رسمیت شناخته شود و پرده سینما باید آینه‌ای از صدا و زندگی همه کودکان ایران، از شهرهای بزرگ تا دورترین روستاها باشد.

وی خاطرنشان کرد: کشوری که برای خیال‌پردازی، پرسشگری و خلاقیت فرزندان خود ارزش قائل نشود، بخشی از دانشمندان، هنرمندان و پیشتازان فردای خود را از دست خواهد داد.

استاندار اصفهان در ادامه گفت: جشنواره فیلم کودک و نوجوان باید به بستری برای تولید آثاری تبدیل شود که شوق زندگی، جسارت تجربه کردن، خلاقیت و میل به ساختن ایران عزیز را در دل نسل جدید زنده نگه دارد؛ چراکه اگرچه پرده جشنواره پس از چند روز پایین می‌آید، دغدغه آینده نسل جدید و مسئولیت ما در قبال آنان باید همواره جاری باشد.

سی و هشتمین جشنواره بین‌الملل کودکان و نوجوانان با معرفی آثار برتر به کار خود پایان داد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=208069

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.