• امروز : سه‌شنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۵

دست خالی مخالفان رئیس فیفا برای معرفی یک نامزد قوی؛ اینفانتینو دوباره انتخاب می‌شود؟

  • کد خبر : 209137
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۴
دست خالی مخالفان رئیس فیفا برای معرفی یک نامزد قوی؛ اینفانتینو دوباره انتخاب می‌شود؟
مخالفان رئیس سوئیسی فیفا با وجود انتقادهای زیادی که به عملکرد او وارد شده است، تاکنون در معرفی یک نامزد قدرتمند برای انتخابات ریاست ناکام بوده‌اند تا احتمال انتخاب دوباره رئیس فعلی فیفا بیشتر شود.

به گزارش نبض وطن، انتخابات ریاست فیفا در شرایطی قرار است مارس سال آینده میلادی برگزار شود که تلاش مخالفان جیانی اینفانتینو برای علم کردن یک رقیب برابر او جهت جلوگیری از انتخاب دوباره رئیس سوئیسی تاکنون به نتیجه نرسیده است.

علاوه بر این اینفانتینو، ۵۶ ساله، حمایت مداوم از پایگاه‌های سنتی خود در آفریقا و آمریکای جنوبی را به همراه دارد و حضور نداشتن یک رقیب قوی سبب خواهد شد تا او دوباره برای ۴ سال آینده به عنوان رئیس جدید فیفا انتخاب شود.

این در شرایطی است که حواشی و جنجال‌های مربوط به فروش سهام جام جهانی و واگذاری برگزاری آن به شرکت‌های خصوصی، در ماه‌های اخیر سبب شده که او مخالفان زیادی پیدا کند و خیلی‌ها برای جدایی او شمارش معکوس را شروع کنند.

دست خالی مخالفان رئیس فیفا برای معرفی یک نامزد قوی؛ اینفانتینو دوباره انتخاب می‌شود؟

با این حال، هنوز نامزدی که بتواند یک رقیب قدرتمند برای اینفانتینو باشد، پیدا نشده است. دو نفر از برجسته‌ترین منتقدان اینفانتینو درگیر مبارزات انتخاباتی خودشان هستند. الکساندر چفرین اسلوونیایی که برای یک دوره دیگر به عنوان رئیس یوفا نامزد شده و ویکتور مونتاگلیانی کانادایی که بنا به گزارش‌ها به دنبال انتخاب مجدد به عنوان رئیس کونکاکاف است. این امر مخالفان رئیس فیفا را بر آن داشته است که فوراً به دنبال رقیبی جدی باشند که بتواند در انتخابات برنامه‌ریزی شده برای مارس آینده با او رقابت کند. مهلت ثبت‌نام نامزدها تا ۱۸ نوامبر(۲۲ آبان) است.

مایکل پین، رئیس سابق بازاریابی کمیته بین‌المللی المپیک، از اینکه هنوز هیچ رقیب جدی برای به چالش کشیدن اینفانتینو ظهور نکرده است، ابراز تعجب کرد.

پین به خبرگزاری فرانسه گفت: همه شگفت‌زده شده‌اند.اگر او دوباره انتخاب شود، که به نظر می‌رسد احتمال آن به طور فزاینده‌ای افزایش می‌یابد، تلاش‌ها شکست خواهد خورد.

اگرچه لیزا کلاوینز، رئیس فدراسیون فوتبال نروژ، یکی از منتقدان سرسخت اینفانتینو است و مورد تحسین گسترده قرار گرفته، اما نامزدی برای ریاست فیفا را رد کرده است.

دست خالی مخالفان رئیس فیفا برای معرفی یک نامزد قوی؛ اینفانتینو دوباره انتخاب می‌شود؟

حتی اگر کلاوینز نظر خود را تغییر دهد، در تلاش خود برای تبدیل شدن به اولین زنی که برای ریاست نهاد حاکم بر فوتبال جهان نامزد می‌شود، با چالش بزرگی روبرو خواهد شد. این در حالی است که کریستی کاونتری، سال گذشته به عنوان اولین زن رئیس کمیته بین‌المللی المپیک انتخاب شد.

یک منبع آگاه از مدیریت فوتبال که نخواست نامش فاش شود، به خبرگزاری فرانسه گفت: «افرادی در درون مدیریت کمیته بین‌المللی المپیک برای تضمین انتخاب کاونتری تلاش می‌کردند؛ این آرزوی توماس باخ، بود که می‌خواست کاونتری جانشینش شود.»

این منبع افزود: « اوضاع در انتخابات فیفا برای رئیس فدراسیون فوتبال نروژ فرق می‌کند. لیزا با وضعیت کاملاً متضادی روبرو است؛ مقامات فیفا احتمالاً برای جلوگیری از انتخاب او تلاش خواهند کرد.»

با این حال، اینفانتینو هنوز از تضمین مسیری امن برای یک دوره جدید فاصله دارد، زیرا مخالفان او علاوه بر طرح شکایات رسمی در کمیته‌های فیفا، به اقدامات قانونی در دادگاه‌های ایالات متحده متوسل می‌شوند.

کلاونیس و فدراسیون فوتبال نروژ سه موضوع را برجسته کردند که همگی با موضوع مشترک دوستی اینفانتینو با دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، مرتبط بودند.

قرار بود یک شرکت وابسته به جاش کوشنر، برادر جارد کوشنر، داماد ترامپ، سرمایه‌گذار اصلی پروژه «بنیاد توسعه تجارت فیفا» باشد.

با این حال، همین منبع هشدار داد که «هیچ تضمینی وجود ندارد که این شکایات مورد توجه قرار گیرند. حتی اگر مورد توجه قرار گیرند، زمان می‌برد.»

او افزود: «آنچه اردوگاه اینفانتینو از آن می‌ترسد این است که نروژی‌ها در صورت عدم رضایت از این تصمیم، به دادگاه داوری ورزش (CAS) شکایت کنند.»

دست خالی مخالفان رئیس فیفا برای معرفی یک نامزد قوی؛ اینفانتینو دوباره انتخاب می‌شود؟

ترنس برنز، یکی از مدیران سابق فیفا اما معتقد است که بزرگترین تهدید برای اینفانتینو از اقدامات قانونی آغاز شده توسط یوفا در دادگاه‌های ایالات متحده ناشی می‌شود. هدف، دسترسی به اسناد مربوط به پروژه FFE است، در پرونده‌ای که فیفا با مخالفت قانونی شدیدی روبرو است.

برنز گفت: «این موضوع یک نقطه اختلاف اصلی است. اگر پروژه FFE صرفاً نتیجه ارتباطات ضعیف رویه‌ای و استراتژیک بوده، چرا جزئیات را پنهان می‌کنند؟این عدم شفافیت خاری در چشم اینفانتینو است و با گذشت زمان از بین نخواهد رفت.»

از سوی دیگر، پین معتقد است که عدم حمایت چندین قدرت بزرگ فوتبال، مانند اسپانیا، فرانسه و انگلیس، می‌تواند به اینفانتینو آسیب برساند.

او گفت: «اداره یک فدراسیون ورزشی جهانی نیاز به وحدت دارد. فیفا در آستانه جنگ داخلی خواهد بود و این یک وضعیت کاملاً جدید برای یک نهاد حاکم در دنیای ورزش است.

از سوی دیگر، برنز معتقد است که مخالفان، با اکراه، مجبور به سازش با اینفانتینو خواهند شد.او توضیح داد که نهادهای حاکم بر فوتبال ترجیح می‌دهند از انتخاب نشدن اینفانتینو اجتناب کنند، «مگر اینکه، فعالیت‌های مجرمانه جدی وجود داشته باشد که قطع همکاری با او را توجیه کند. مسئله‌ای که گویا وجود ندارد.»

او خاطرنشان کرد که عامل دیگری که می‌تواند موازنه قدرت را تغییر دهد، «سود مالی» است که فدراسیون‌ها می‌توانند با برکناری اینفانتینو از سمتش به دست آورند. اما او افزود: «چنین سودی هم وجود ندارد.»

در واقع، برنز معتقد است که مسیر فعلی می‌تواند به نتیجه‌ای کاملاً معکوس منجر شود و استدلال می‌کند که احتمالاً « پایان این بحران، منجر به تمرکز بیشتر قدرت و نفوذ در دستان اینفانتینو خواهد شد.»

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=209137

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.