• امروز : جمعه, ۲۴ مهر , ۱۴۰۵

پزشکیان ایروان را به مقصد تهران ترک کرد

  • کد خبر : 209667
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۲
پزشکیان  ایروان را به مقصد تهران ترک کرد
رئیس جمهور پس از شرکت در اجلاس سران هفدهمین کنفرانس اعضای کنوانسیون تنوع زیستی، ایروان را به مقصد تهران ترک کرد.

به گزارش نبض وطن، رئیس جمهور پس از شرکت و سخنرانی در اجلاس سران هفدهمین کنفرانس اعضای کنوانسیون تنوع زیستی، ایروان را به مقصد تهران ترک کرد.

پزشکیان در جریان این سفر یک روزه با نخست‌وزیر ارمنستان و نخست‌وزیر گرجستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس جمهور در سخنرانی خود در اجلاس سران کنوانسیون تنوع زیستی با بیان این که جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون تنوع زیستی و اهداف جهانی حفاظت از طبیعت تعهد دارد گفت: جامعه بین‌الملل بپذیرد که کشورهای تحت تحریم یا در معرض تجاوز نظامی، نباید به‌تنهایی هزینه‌های زیست‌محیطی جنگ و تحریم را بپردازند.

پیش از این، شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست درباره اهمیت این رویداد اظهار کرد: حضور رئیس‌جمهور در یک اجلاس تخصصی محیط‌زیستی، فرصتی مهم برای طرح مسائل و اولویت‌های زیست‌محیطی کشور در سطح بین‌المللی است.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=209667

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.