• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵

رایزنی وزرای خارجه اردن و آمریکا درخصوص تحولات منطقه

  • کد خبر : 175060
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۱
رایزنی وزرای خارجه اردن و آمریکا درخصوص تحولات منطقه
وزرای خارجه اردن و آمریکا در تماس تلفنی درخصوص آخرین تحولات منطقه تبادل نظر کردند.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری رسمی اردن(پترا)، ایمن الصفدی و مارکو روبیو در این گفت وگوی تلفنی درمورد آخرین تحولات منطقه، تلاش‌ها برای پایان تنش در منطقه و بازتاب آن در سطح بین المللی که تضمین کننده امنیت و ثبات پایدار است، تبادل نظر کردند.

به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی ایران متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی خود را شامگاه پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت به پاکستان به عنوان میانجی مذاکره با ایالات متحده، تحویل داده است. اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تاکید کرد که خاتمه جنگ و صلح پایدار، اولویت تهران در مذاکره با آمریکا است.

مذاکرات تهران – واشنگتن ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۵ (۱۱ آوریل ۲۰۲۶) در اسلام آباد پاکستان به ریاست محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بر هیات ایرانی و نیز «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا بر هیات آمریکایی برگزار شد اما بدون دستیابی به توافق به پایان رسید. تلاش‌ها برای میانجی‌گری و پایان اقدامات تجاوزکارانه آمریکا با هدف کاهش‌ تنش‌ها در منطقه ادامه دارد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=175060

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.