• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵

رایزنی وزیران خارجه قطر و عربستان درباره تلاش‌های میانجی‌گرانه پاکستان و کاهش تنش‌ها

  • کد خبر : 177951
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰:۵۸
رایزنی وزیران خارجه قطر و عربستان درباره تلاش‌های میانجی‌گرانه پاکستان و کاهش تنش‌ها
وزیران امور خارجه قطر و عربستان تلاش‌های میانجیگری پاکستان بین ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری قطر(قنا)، «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر پنجشنبه شب با «فیصل بن فرحان بن عبدالله آل سعود» وزیر امور خارجه عربستان سعودی، گفت و گوی تلفنی انجام دادند.

در این تماس تلفنی، آنها روابط دوجانبه و راه‌های حمایت و تقویت آن را بررسی کردند و تلاش‌های میانجیگری پاکستان بین ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

در این تماس تلفنی همچنین هماهنگی تلاش‌ها برای حمایت از میانجیگری با هدف کاهش تنش و در نتیجه کمک به افزایش امنیت و ثبات در منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، در این تماس تلفنی، «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر بر اهمیت واکنش مثبت همه طرف‌ها به تلاش‌های میانجیگری جاری که راه حل و فصل ریشه‌های بحران از طریق روش‌های مسالمت‌آمیز و گفت وگو را هموار می‌کند و منجر به توافق پایداری می‌شود که از تشدید مجدد تنش جلوگیری می‌کند، تاکید کرد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=177951

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.