• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵
بازی‌های آسیایی جوانان؛

صعود درویشی به فینال دو ۱۰۰ متر

  • کد خبر : 152479
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴
صعود درویشی به فینال دو ۱۰۰ متر
نماینده ایران در دو ۱۰۰ متر با ثبت رکورد ۱۰:۹۲ ثانیه به مرحله فینال مسابقات دوومیدانی بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ در بحرین راه یافت.

به گارش نبض وطن، مسابقات دوومیدانی بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ در بحرین از عصر امروز (پنجشنبه) ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه به وقت محلی در ورزشگاه ملی بحرین آغاز شد.

محمدحسن درویشی در فینال ماده ۱۰۰ متر در گروه دوم با حریفانی از هند، مالزی، چین‌تایپه، چین، کره‌جنوبی، قزاقستان و تایلند به رقابت پرداخت و با رکورد ۱۰:۹۲ ثانیه به فینال این مسابقات صعود کرد.

وی در دور مقدماتی با رکورد ۱۱:۰۲ ثانیه به نیمه‌نهایی این مسابقات صعود کرده بود.

رکورد جوانان آسیا و جهان در دو ۱۰۰ متر در اختیار سوراتو شیمیزو از ژاپن با ثبت زمان ۱۰:۰۰ ثانیه است.

فینال دو ۱۰۰ متر فردا(جمعه) ساعت ۱۹:۱۵ دقیقه به وقت محلی برگزار می‌شود.

همچنین عصر امروز، هستی نوروزی دیگر نماینده کشورمان، در مرحله مقدماتی گروه دوم به مصاف حریفانی از قزاقستان، فیلیپین، مغولستان، هند، تایلند، چین‌تایپه و امارات رفت و با رکورد.۵۸.۱۷ از صعود به فینال دو ۴۰۰ متر بازماند.

لی جینگ از چین با ۵۰:۰۱ ثانیه رکورددار رده جوانان در آسیا و جهان است. بهترین رکورد شخصی نوروزی ۵۷:۸۳ ثانیه است.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=152479

نوشته های مشابه

۰۷آبان
۲ مدال برنز به نام آلما حسینی ضرب شد
بازی‌های آسیایی جوانان؛

۲ مدال برنز به نام آلما حسینی ضرب شد

۰۵آبان
دختران والیبال ایران فینالیست شدند
بازی‌های آسیایی جوانان؛

دختران والیبال ایران فینالیست شدند

۰۲آبان
پنجمی احمدی در دوی ۲۰۰۰ متر بامانع
بازی‌های آسیایی جوانان؛

پنجمی احمدی در دوی ۲۰۰۰ متر بامانع

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.