• امروز : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵

پلیس ایتالیا ۳۷۱ معترض را بازداشت کرد

  • کد خبر : 211813
  • 25 اکتبر 2026 - 4:20
پلیس ایتالیا ۳۷۱ معترض را بازداشت کرد
پلیس ایتالیا اعلام کرد که در جریان تظاهرات گسترده روز گذشته (شنبه دوم آبان) در شهرهای مختلف این کشور، ۳۷۱ نفر از جمله ۱۱۰ نوجوان را بازداشت کرده است.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری فرانسه، با وجود سرکوب گسترده و درگیری‌های خشونت‌آمیز هفته گذشته، روز گذشته (دوم آبان) هزاران نفر در ایتالیا بار دیگر در اعتراض به افزایش هزینه‌های زندگی به خیابان‌ها آمدند و نیروهای امنیتی نیز به طور گسترده در سراسر این کشور مستقر شدند.

در همین ارتباط مقام‌های پلیس ایتالیا در گفت وگو با خبرنگاران اعلام کردند که در جریان درگیری نیروهای پلیس با معترضان، ۳۷۱ نفر از آنها بازداشت و به کلانتری‌های هشت شهر این کشور منتقل شده‌اند.

پلیس ایتالیا ۳۷۱ معترض را بازداشت کرد

هزاران نفر از شهروندان ایتالیایی روز گذشته (شنبه دوم آبان) با برگزاری تظاهراتی گسترده در شهرهای مختلف این کشور از جمله رم، میلان و تورین، ضمن اعتراض به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، افزایش هزینه‌های نظامی و هزینه‌های زندگی، خواستار پایان یافتن درگیری‌ها و بهبود شرایط معیشتی شدند.

معترضان در شهر رم پلاکاردهایی علیه افزایش هزینه‌های نظامی و ارسال سلاح به اوکراین در دست داشتند که روی آنها شعارهایی مانند «ایتالیا را از جنگ خارج کنید»، «پول و سرباز به ناتو ندهید»، «خروج از ناتو» و «دیگر به زلنسکی پول ندهید» نوشته شده بود.

بر اساس این گزارش، این تظاهرات در حالی برگزار شد که مقام‌های امنیتی ایتالیا با اتخاذ تدابیر گسترده، خیابان‌های اصلی را مسدود کرده بودند.

در همین ارتباط، «ماتئو پیانتدوسی» وزیر کشور ایتالیا در پیامی در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با بیان اینکه امکان برگزاری تظاهرات بدون کسب مجوز در هیچ منطقه‌ای وجود نخواهد داشت، تأکید کرد که دولت با هرگونه اقدام خشونت‌آمیز بلافاصله برخورد خواهد کرد.

بنا بر این گزارش، در شهر میلان نیز هزاران نفر از دانشجویان با نیروهای پلیس درگیر شدند و تعدادی از کسبه به دلیل ترس از ناآرامی‌ها مغازه‌های خود را بستند.

در شهر تورین نیز بین نیروهای ضد شورش و معترضان درگیری رخ داد و پلیس برای متفرق کردن آنها اقدام به حمله کرد.

بر اساس این گزارش، تظاهرات مشابهی نیز در شهرهای دیگری مانند بولونیا، فلورانس، ناپل و آئوستا برگزار شد و معترضان در سراسر ایتالیا بر ضرورت توجه دولت به مطالباتی مانند کاهش قیمت سوخت، افزایش دستمزدها و مقابله با بحران مسکن تاکید کردند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=211813

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.