• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

اتحادیه عرب: اسرائیل امنیت کل دنیا را به مخاطره انداخته است

  • کد خبر : 128321
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
اتحادیه عرب: اسرائیل امنیت کل دنیا را به مخاطره انداخته است
نماینده ارشد اتحادیه عرب تاکید کرد اقدامات شرورانه رژیم صهیونیستی علیه ایران حکم تجاوزگری علیه قوانین بین‌المللی را داشته و امنیت کل جهان را به مخاطره انداخته است.

به گزارش نبض وطن، «ولید حمید شلتاغ»، نماینده اتحادیه اروپا در مصاحبه‌ای با «ریانووستی» در حاشیه مجمع اقتصادی بین‌المللی سن پترزبورگ گفت: «حملات و تجاوزگری اسرائیل علیه ایران به منزله یک اقدام تجاوزگرانه علیه صلح و امنیت و قوانین و قواعد بین‌المللی است. وضعیتی که هم‌اکنون در منطقه به وجود آمده نه فقط خاور میانه بلکه کل دنیا را تهدید می‌کند.»

او همچنین گفت: «اتحادیه عرب تجاوزگری اسرائیل علیه ایران را محکوم می‌کند چون حکم تجاوز به یک کشور مستقل را داشته و بنا بر این بر خلاف منشور سازمان ملل است. این سازمان همچنین در حال رصد اینکه آیا واشنگتن هم به این حملات اسرائیل می‌پیوندد است.»

شلتاغ گفت: «موضع ما این است که حامی صلح و حل‌وفصل صلح‌آمیز این مساله هستیم. می‌خواهم از این فرصت استفاده کرده تا از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به خاطر صحبت‌های خوب و تماس تلفنی خوبش با طرفین درگیری یعنی ایران و اسرائیل با هدف متوقف ساختن درگیری و حل وفصل آن به شیوه‌ای صلح‌آمیز تشکر کنم.»

او تصریح کرد که به باور وی ریشه مساله درگیری در غرب آسیا فلسطین بوده و تا زمانی که درگیری‌های فلسطین حل وفصل نشود درگیری در غرب آسیا نیز حل‌وفصل نخواهد شد و حل مساله فلسطین برای کشورهای عربی محوریت دارد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=128321

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.