• امروز : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی جهان؛

احمدی دومین نقره جهانی را به گردن آویخت/ شاگرد بنا طلایی شد

  • کد خبر : 211993
  • 25 اکتبر 2026 - 16:59
احمدی دومین نقره جهانی را به گردن آویخت/ شاگرد بنا طلایی شد
پیام احمدی فرنگی‌کار وزن ۵۵ کیلوگرم کشورمان در فینال پیکارهای قهرمانی جهان با شکست برابر حریفی از جمهوری آذربایجان، صاحب مدال نقره شد.

به گزارش نبض وطن، دیدارهای رده‌بندی و فینال چهار وزن ۵۵، ۶۰، ۷۷ و ۸۲ کیلوگرم عصر امروز (یکشنبه) از ساعت ۱۶:۳۰ در شهر آستانه، کشور قزاقستان در حال برگزاری است.

در وزن ۵۵ کیلوگرم، پیام احمدی پس از استراحت در دور اول، در دور بعد در مقابل نوری از آمریکا با نتیجه ۱۰ بر یک به برتری رسید و راهی یک چهارم نهایی شد. احمدی در این مرحله لالیت از هند را با نتیجه ۹ بر صفر شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مقابل ایسخار کوربایف از قزاقستان با نتیجه ۷ بر یک به پیروزی رسید و راهی دیدار نهایی شد. احمدی در فینال مقابل الدانیز عزیزلی قهرمان جهان از جمهوری آذربایجان با نتیجه ۳ بر یک شکست خورد و به مدال نقره رسید.

پیام احمدی در نیمه نهایی پیکارهای جهانی سال ۲۰۲۵، الداز عزیزلی را شکست داده بود و عزیزلی با پیروزی در این مبارزه ضمن جبران شکست سال گذشته پنجمین طلای جهانی خود را بدست آورد.

تا لحظاتی دیگر و در وزن ۶۰ کیلوگرم علی احمدی‌وفا در فینال مقابل کوتو گومی از ژاپن و غلامرضا فرخی نیز در فینال وزن ۸۲ کیلوگرم برابر سار چیچک از ترکیه روبرو خواهند شد. علی اسکو نیز در رده‌بندی وزن ۷۷ کیلوگرم به مصاف حریف خود خواهد رفت.

فردا نیز دانیال سهرابی و فردین هدایتی در فینال وزن‌های ۷۲ و ۱۳۰ کیلوگرم باید مصاف با وانژاک و داریوش ویتک از مجارستان بروند. محمدهادی ساروی نیز در رده‌بندی باید برای کسب مدال برنز به مصاف حریف خود برود.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=211993

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.