• امروز : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵

امام جمعه لنجان: هرگونه اقدام نظامی علیه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود

  • کد خبر : 209643
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۲
امام جمعه لنجان: هرگونه اقدام نظامی علیه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
امام جمعه شهرستان لنجان با تأکید بر توان بازدارندگی ایران در برابر تهدیدهای آمریکا گفت: هرگونه اقدام نظامی علیه ایران با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد و دشمنان با توانمندی‌ها و شگفتانه‌های جدید نیروهای مسلح مواجه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار نبض وطن، حجت‌الاسلام حسین افشاری، امام جمعه شهرستان لنجان، با تأکید بر توان بازدارندگی ایران در برابر تهدیدهای آمریکا گفت: شگفتانه‌های ایران دشمنان را به ترس و استیصال کشانده است و هرگونه اقدام نظامی مجدد علیه کشورمان با پاسخی روبه‌رو خواهد شد که شرایط را برای دشمنان دشوارتر می‌کند.

امام جمعه شهرستان لنجان با بیان اینکه وضعیت ایران در برابر تهدیدها و توطئه‌های آمریکا، فعال و بازدارنده است، افزود: شرایط کشور در برابر تهدیدهای استکباری، انفعالی و بسته نیست، بلکه استقامت و ایستادگی مردم، حماسه و جان‌فشانی فرزندان این ملت در نیروهای مسلح و فرماندهی قاطع رهبر انقلاب، شرایط را به نفع ایران عزتمند تغییر داده است.

خروج از NPT و تغییر دکترین دفاعی از شگفتانه‌های ایران است

افشاری با اشاره به گزینه‌های پیش روی کشور در برابر تهدیدها بیان کرد: خروج از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و تغییر دکترین دفاعی کشور در برابر تهدیدها و حمله احتمالی، از شگفتانه‌های ایران خواهد بود.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی، اگر هرگونه حمله‌ای به کشورمان صورت گیرد و زیرساختی از کشور مورد حمله قرار گیرد، همان زیرساخت از همان نوع که تأمین‌کننده منافع کشورهای استکباری است، در منطقه هدف قرار خواهد گرفت؛ چاه نفت در برابر چاه نفت.

امام جمعه شهرستان لنجان با اشاره به اهمیت تنگه هرمز و ظرفیت‌های راهبردی ایران گفت: هنوز تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود نشده و کابل‌های بزرگ اینترنت و هوش مصنوعی از این تنگه عبور می‌کنند؛ همچنین طرح خروج از NPT و تغییر دکترین دفاعی کشور، از جمله شگفتانه‌های ملت بصیر و شجاع ایران است.

افشاری: سیاست‌های ضدحجاب در جمهوری آذربایجان باید محکوم شود

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان لنجان در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از سیاست‌های مرتبط با حجاب در جمهوری آذربایجان اظهار کرد: سیاست‌های یهودی و صهیونیستی در این کشور در حال اجراست و با حمایت رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان، سیاست‌هایی در مخالفت با ارزش‌های اسلامی دنبال می‌شود.

وی ممانعت از حجاب در مدارس و مراکز را از جمله این سیاست‌ها دانست و افزود: اقدامات جمهوری آذربایجان در مخالفت با حجاب و پوشش اسلامی باید از سوی همه کشورهای مسلمان جهان محکوم شود.

افشاری تأکید کرد: دختران مسلمان جمهوری آذربایجان با قدرت و نجابت از دستور الهی و پوشش خود دفاع می‌کنند.

تنگه هرمز؛ اهرم راهبردی ایران در معادلات جهانی

خطیب جمعه شهرستان لنجان با تأکید بر نقش راهبردی تنگه هرمز در معادلات جهانی گفت: مدیریت کامل ایرانی تنگه هرمز، قدرت جهانی ایران اسلامی است و این تنگه، به تعبیر رهبر انقلاب، «تنگه با خیر و برکت» است.

وی افزود: امروز تنگه هرمز در معادلات جهانی و به گفته برخی تحلیلگران، برای ایران قدرتی فراتر از بمب هسته‌ای دارد؛ زیرا بمب هسته‌ای در همه مکان‌ها و زمان‌ها قابل استفاده نیست، اما تنگه هرمز همواره می‌تواند تحت مدیریت ایران قرار داشته باشد.

امام جمعه شهرستان لنجان با طرح این پرسش که چرا مدعیان باز بودن تنگه هرمز قادر به کنترل قیمت نفت نیستند، اظهار کرد: کارشناسان خارجی نیز وضعیت انرژی جهان را به باز بودن تنگه هرمز مرتبط می‌دانند.

آزادی‌های مدنی در چارچوب قانون تعریف می‌شوند

افشاری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به جایگاه آزادی‌های مدنی در جوامع اظهار کرد: آزادی‌های مدنی در همه جوامع و کشورها دارای تعریف و حدود مشخصی است و از جایگاه خاصی در میان مردم برخوردار است؛ حکومت‌ها نیز از این آزادی‌ها استقبال می‌کنند.

وی آزادی‌های مردمی را سرمایه اصلی حکومت دانست و افزود: آزادی تعریف و حدود مشخصی دارد و گاهی تعریف نادرست از آزادی می‌تواند خود به عاملی ضد آزادی تبدیل شود.

امام جمعه شهرستان لنجان خاطرنشان کرد: قانون اساسی کشور ضمن احترام به آزادی، حدود آن را نیز مشخص کرده است. آزادی در اسلام با آموزه‌های انسانی و اخلاقی انطباق دارد و نتیجه آن، سعادت و شادابی واقعی جامعه است.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=209643

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.