• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

ایران و عمان: باید از فرصت کنونی برای حمایت از صلح، ثبات و تقویت آتش بس استفاده کرد

  • کد خبر : 183813
  • ۰۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۱
ایران و عمان: باید از فرصت کنونی برای حمایت از صلح، ثبات و تقویت آتش بس استفاده کرد
ایران و عمان در دیدار مقامات عالی‌رتبه دو کشور در مسقط، بر ضرورت استفاده از فضای دیپلماتیک کنونی برای حمایت از تلاش ها [برای اجرای] صلح، تقویت آتش بس و ثبات تأکید کردند.

به گزارش نبض وطن، خبرگزاری رسمی عمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:سلطنت عمان و جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند: بهره‌گیری از فرصت کنونی دیپلماتیک برای حمایت از تلاش‌های صلح، تقویت روند کاهش تنش و تحکیم ثبات، بر اساس اصول حقوق بین‌الملل و حسن همجواری، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

دو طرف همچنین تصریح کردند که این رویکرد باید «در راستای حفظ امنیت منطقه و تضمین ایمنی کشتیرانی در تنگه هرمز و مسیرهای بین‌المللی دریایی» دنبال شود.

این موضع گیری در جریان دیدار بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران و هیأت همراه وی در مسقط مطرح شد.

محمدباقر قالیباف رئیس هیات مذاکره‌کننده و  سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه وارد مسقط شدند.

قالیباف در سفر به عمان با «هیثم بن طارق» سلطان عمان دیدار و در خصوص ارتقای همکاری‌های دوجانبه و نیز تشریک مساعی برای تثبیت ترتیبات ایرانی اداره تنگه هرمز گفت‌وگو خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=183813

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.