به گزارش نبض وطن، مهدی جمالینژاد استاندار اصفهان در ایام گرامیداشت هفته معلم با احمد شرقی دبیر زیست بازنشسته دبیرستان ادب و سایر مدارس استان از جمله البرز، هراتی و حکیم ثنایی اصفهان دیدار و گفتوگو کرد.
استاد شرقی از دبیران فرهیخته استان اصفهان است که معلم دوران دبیرستان استاندار اصفهان بوده و از سال ۱۳۵۵ تا ۱۳۷۵ به مدت ۲۰ سال در دبیرستان ادب مشغول به کار بوده است. بسیاری از شاگران این دبیر از شخصیتهای برجسته علمی و اجتماعی میباشند که اکنون در جایگاههای ارزشمندی مشغول به کار هستند.
جمالینژاد در این دیدار اظهار کرد: شاگردی استاد شرقی افتخار من است و بسیاری از فرهیختگان و مدیران استان اصفهان مدیون زحمات اساتیدی مثل ایشان هستند.
وی با اشاره به روی خوش و طنزپردازی این استاد در کلاسهای درس عنوان کرد: روحیه بانشاط استاد شرقی موجب میشد که همه به ایشان علاقهمند باشند و ایشان با روشهای خود ارتباط بسیار خوبی با نوجوانانی که متفاوت از نسل پیشین خود بودند، داشتند.
استاندار اصفهان افزود: استاد شرقی علاوهبر توجه به موضوعات درسی، بر مسائل معنوی نیز اهتمام ویژهای داشتند.
استاد شرقی نیز در این دیدار با اشاره به برخی خصوصیات استاندار اصفهان در زمان دانشآموزی گفت: آقای جمالینژاد همیشه خندهرو و خوش اخلاق بود و این برخورد را حتی سر کلاس درس هم داشت.
وی افزود: همین برخورد شایسته دلیل محبوبیت ایشان بین مردم است.
استاندار اصفهان در پایان از زحمات این معلم برجسته قدردانی کرد.
