• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

جنبش «التوحید الإسلامی» لبنان : پیروزی ایران ثمره ایستادگی، شجاعت و مقاومت است

  • کد خبر : 182918
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۴
جنبش «التوحید الإسلامی» لبنان : پیروزی ایران ثمره ایستادگی، شجاعت و مقاومت است
جنبش لبنانی «التوحید الإسلامی» ضمن تبریک پیروزی بزرگ و قاطع به جمهوری اسلامی ایران، این پیروزی را ثمره‌ی ایستادگی، شجاعت و مقاومت دانست.

به گزارش نبض وطن به نقل از شبکه المنار، جنبش توحید اسلامی لبنان در بیانیه‌ای با تبریک این پیروزی تاکید کرده است: ایران استوار ایستاد و آتش دشمنش خاموش شده، محاصره‌اش شکسته و تاریکی از صفوف مؤمنان در جبهه‌ها و میادین مختلف رخت بربسته است.

جنبش مذکور افزود: جمهوری اسلامی ایران و در رأس آن محور مقاومت باعزت و افتخار ایستاد، فرزندانش جان خود را در مواجهه با قدرت‌های استکبار جهانی به رهبری دولت شرور آمریکا فدا کردند، نقشه‌ها را خنثی کرده و در برابر توطئه‌ها ایستادند و بزرگ‌ترین قدرت جهان را به زانو درآورده و فرعون زمان را به عقب راندند به گونه‌ای که شکست خورد و به اهدافش نرسید.

این جنبش همچنین از دولت لبنان خواست تا در شادی مردمی که در این نبرد بزرگ صبر پیشه کرده و فداکاری‌های زیادی انجام دادند، شریک باشد و در سیاست‌های خود با آمریکا بازنگری کند چرا که حامی دشمن اشغالگر لبنان است نه یک میانجی یا داور.

در این بیانیه همچنین از دولت لبنان خواسته شده تا در سیاست‌های خود با مردم و مقاومت شریف آن نیز تجدیدنظر کند و آمده است: وحدت ارتش، مقاومت و مردم شجاع عامل تضمین‌کننده حفظ حاکمیت لبنان، خاک، ثروت و توانمندی‌ها آن است.

جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران در بامداد ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد.

پس از ۱۰۸ روز درگیری همه‌جانبه و در حالی که پاسخ قاطع نیروهای مسلح ایران در عملیات‌های مختلف از جمله سرنگونی جنگنده‌های پیشرفته دشمن و هدف قرار دادن ناوهای جنگی آمریکایی در آب‌های جنوب، دشمن متجاوز را به بن‌بست نظامی کشانده بود، آمریکا و رژیم صهیونیستی ناچار به درخواست آتش‌بس و آغاز مذاکره شدند.

سرانجام در ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ توافق آتش‌بس موقت با میانجیگری پاکستان اعلام و مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا در اسلام‌آباد آغاز شد.

بامداد ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ (۱۵ ژوئن ۲۰۲۶)، پاکستان به عنوان میانجی اصلی از حصول توافق صلح میان ایران و آمریکا خبر داد و اعلام شد که مراسم امضای رسمی این توافق روز جمعه ۲۹ خرداد (۱۹ ژوئن) در ژنو برگزار خواهد شد.

بر اساس این توافق، جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه‌ها از جمله لبنان پایان یافته و محاصره دریایی علیه ایران نیز به طور کامل خاتمه می‌یابد.

تحلیلگران نظامی معتقدند آنچه آمریکا را به پای میز مذاکره کشاند، ناتوانی در برابر پاسخ‌های قاطع و غافلگیرکننده نیروهای مسلح ایران بود که ثابت کرد هیچ تجاوزی بدون پاسخ پشیمان‌کننده نخواهد ماند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=182918

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.