• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵

رسانه‌های صهیونیستی: ایران اسرائیل را به شکست راهبردی رساند

  • کد خبر : 129595
  • ۰۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹
رسانه‌های صهیونیستی: ایران اسرائیل را به شکست راهبردی رساند
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعتراف کردند که ایران با حملات اخیر خود، این رژیم را نه تنها به یک شکست راهبردی کشاند، بلکه «مانند این است که اسرائیل پرچم سفید را بالا برده است».

به گزارش نبض وطن، رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات اخیر ایران و تحمیل توقف حملات به دشمن آمریکایی و صهیونیستی، اعتراف کردند که این حملات شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.

در همین راستا، وبگاه «حدشوت بزمان» نوشت: لحظه‌ای که دشمنی سرسخت به اسرائیل ضربه نهایی را وارد می‌کند، نه تنها یک شکست راهبردی است، بلکه مانند این است که اسرائیل پرچم سفید را بالا برده است.

این رسانه‌ افزود که سلاح هسته‌ای خطرناک است، اما حس و درک پیروزی در دل دشمنان، بسیار خطرناک‌تر است. آن‌ها تأکید کردند که در هفتم اکتبر، به چشم خود دیدند که نیازی به بمب هسته‌ای نیست تا اسرائیل را به لبه پرتگاه بکشاند.

همچنین، شبکه صهیونیستی «حدشوت لئو تسنزورا» هشدار داد که حتی با وجود محدودیت‌ها و فشارهای موجود، پایان دادن به جنگ با نغمه تسلیم در برابر ایران، قابل قبول نیست.

این شبکه گزارش داد: آتش‌بسی که جنگ را متوقف نکند، به درگیری بعدی از کرانه باختری، از عرب‌های سرزمین‌های اشغالی، از سینا و شاید از مکان‌هایی که انتظارش را نداریم، دعوت می‌کند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=129595

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.