به گزارش نبض وطن، سمانه قاسمی افزود: در این حادثه که بامداد امروز در آزادراه تهران-ساوه، حدود یک کیلومتر پس از پل همدان رخ داد، سه نفر شامل ۲ مرد ۴۰ و ۴۵ ساله و یک زن ۴۵ ساله در محل حادثه جان باختند.
وی بیان کرد: ۹ مصدوم شامل هفت مرد و ۲ زن پس از انجام اقدامات اولیه پیشبیمارستانی به بیمارستان شهید مدرس ساوه منتقل شدند که یکی از آنها، مردی ۳۹ ساله، به دلیل شدت جراحات وارده پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد.
قاسمی ادامه داد: همچنین یک مرد ۴۲ ساله از مصدومان این حادثه در وضعیت وخیم قرار دارد و هم اینک تحت مراقبتهای پزشکی است.
وی در توضیح این حادثه گفت: اتوبوس در مسیر تهران در حاشیه آزادراه متوقف شده بود و براساس اطلاعات اولیه، سرنشینان برای صرف صبحانه در کنار جاده توقف کرده بودند که این حادثه رخ داد.
سرپرست روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه خاطرنشان کرد: علت دقیق وقوع حادثه و جزئیات نحوه توقف اتوبوس در حاشیه آزادراه از سوی عوامل مربوطه در دست بررسی است.



