• امروز : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵

رهبر حزب حاکم صربستان، شکست در انتخابات پارلمانی را پذیرفت

  • کد خبر : 212106
  • 26 اکتبر 2026 - 1:08
رهبر حزب حاکم صربستان، شکست در انتخابات پارلمانی را پذیرفت
رهبر حزب حاکم صربستان، شکست در انتخابات پارلمانی این کشور در برابر جنبشی به رهبری دانشجویان را پذیرفت.

به گزارش نبض وطن، خبرگزاری رویترز اعلام کرد که الکساندر ووجیچ، رهبر حزب حاکم صربستان شکست در انتخابات پارلمانی را در مقابل جنبش دانشجویی پذیرفته است.

گاردین پیشتر نوشت، امروز صربستان با شاخص دموکراسی ۱۱۲ نیز انتخابات خود را برگزار کرده است که الکساندر ووچیچ، رئیس‌جمهور پیشین این کشور نیز که در ۱۲ سال گذشته این کشور را اداره کرده است و با جنبش اعتراضات دانشجویی مواجه است، باز هم نامزد شده است. نامزدی دوباره ووچیچ در شرایطی انجام می‌شود که به‌نوشته گاردین، فضای سیاسی دموکراتیک صربستان در مدت حکمرانی ووچیچ به شدت تضعیف شده است، ‌چراکه او متحدانش تقریبا تمام شبکه‌های پخش کشور را در اختیار گرفته‌اند و حزب حاکم وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی را به ابزار سیاسی تبدیل کرده است.

اگرچه خیزشی مردمی  که طی سال‌های گذشته در اعتراض به فرو ریختن سایبان بتنی ایستگاه قطار در نووی ساد شکل گرفت، تا کنون پابرجا مانده و اکنون فهرست کاملی از نامزدها را در برابر حزب حاکم ارائه کرده است. در این جنبش، تصمیم‌ها با رای مجامع عمومی گرفته می‌شود و رهبر مشخصی ندارد. این جنبش در رقابت انتخاباتی امروز باید قالب سیاست صربستان و به‌ویژه تسلط ووچیچ بر پایگاه وفادارش در نقاط روستایی را بشکنند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=212106

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.