• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵

فرانسه: ایالات متحده به منافع ما آسیب می‌رساند

  • کد خبر : 171548
  • ۰۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۷
فرانسه: ایالات متحده به منافع ما آسیب می‌رساند
رئیس ستاد ارتش فرانسه امروز سه‌شنبه اعلام کرد که آمریکا به یک متحد غیرقابل پیش‌بینی تبدیل شده است که پیامدهایی برای منافع و امنیت فرانسه دارد.

به گزارش نبض وطن به نقل از تارنمای روزنامه لو فیگارو، ژنرال فابین ماندون (Fabien Mandon) در یک مجمع امنیتی و دفاعی در پاریس گفت: «ما از متحد آمریکایی که همچنان متحد است اما به طور فزاینده‌ای غیرقابل پیش‌بینی می‌شود و حتی زحمت نمی‌کشد هنگام تصمیم به شروع عملیات نظامی به ما اطلاع دهد، شگفت‌زده شدیم. این امر پیامدهایی برای امنیت و منافع ما دارد.»

رئیس ستاد ارتش فرانسه گفت: «آنها اکنون تصمیم گرفته‌اند بدون اطلاع ما در خاورمیانه مداخله کنند. با این حال، نگرانی فوری نیروهای مسلح فرانسه یافتن راه‌حل‌هایی بوده تا فرانسه بتواند از شهروندان خود که در حال عبور از منطقه بودند، محافظت کند.»

نماینده وزیر نیروهای مسلح فرانسه نیز در این ارتباط اظهار داشت: «منافع فرانسه در منطقه به خطر افتاده است.»

آلیس روفو، (Alice Rufo) با اشاره به سربازان فرانسوی مستقر در منطقه که قربانی حمله پهپادی شدند، خاطرنشان کرد: «به دلیل پیامدهای این وضعیت، متحمل تلفات و جراحات شده‌ایم.»

او افزود: «هماهنگی جهت حفاظت از شهروندان، نیروها و شرکای ما در منطقه، ضروری است؛ در یک اتحاد مانند سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، اینگونه عمل می‌شود.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=171548

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.