• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

فرستاده ویژه ترامپ وارد روسیه شد

  • کد خبر : 138184
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
فرستاده ویژه ترامپ وارد روسیه شد
خبرگزاری تاس به نقل از یک منبع آگاه نوشت که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا، وارد مسکو شده است.

به گزارش نبض وطن به نقل از تاس ، کیریل دمیتریف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه با استیون ویتکوف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در فرودگاه ونوکووا دیدار کرد.

ویتکوف پیش‌تر در ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت) برای مذاکره به مسکو و پیش از آن در ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین) به سن پترزبورگ رفته بود. در هر دو سفر، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، با او دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار تاس، ویتکاف و دمیتریف، مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه، در پارک زاریادیه (Zaryadye) در مرکز شهر مسکو قدم زدند.

این پنجمین سفر ویتکاف به روسیه از ابتدای سال جاری میلادی است.

در ۱۴ ژوئیه (۲۳ تیر)، ترامپ مهلت ۵۰ روزه برای توافق در مورد حل مناقشه اوکراین را اعلام کرد و افزود که اگر توافقی حاصل نشود، او ۱۰۰٪ تعرفه بر مسکو و شرکای تجاری آن اعمال خواهد کرد.

در ۲۹ ژوئیه (۷ مرداد)، رئیس‌جمهوری آمریکا گفت که این مهلت را به ۱۰ روز کاهش می‌دهد. ترامپ ۵ اوت (۱۴ مرداد)، خاطرنشان کرد که آمریکا بعداً تصمیم خواهد گرفت که آیا این محدودیت‌ها را اعمال کند یا خیر. به گفته ترامپ، گام‌های بعدی واشنگتن به نتیجه مذاکرات آینده ویتکاف بستگی دارد.

در همین حال سه منبع نزدیک به کرملین نیز به رویترز گفتند که بعید است پوتین تسلیم ضرب‌الاجل ترامپ شود، زیرا معتقد است که در حال پیروزی در جنگ با اوکراین بوده و اهداف نظامی او بر تمایلش برای بهبود روابط با واشنگتن ارجحیت دارد.

منابع روس به رویترز گفتند که پوتین پس از سلسله تحریم‌های اعمال شده در طول سه سال و نیم جنگ، تردید دارد که تحریم‌های بیشتر آمریکا علیه روسیه تأثیر چندانی داشته باشد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=138184

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.