• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

فون‌درلاین اجرای سریع توافق ایران و آمریکا را خواستار شد

  • کد خبر : 182480
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۹:۵۲
فون‌درلاین اجرای سریع توافق ایران و آمریکا را خواستار شد
رئیس کمیسیون اروپا با استقبال از توافق ایران و آمریکا، اجرای سریع و کامل آن را اولویت فوری دانست و این تحول را زمینه‌ساز آغاز مذاکرات گسترده‌تر درباره صلح و امنیت در منطقه توصیف کرد.

به گزارش نبض وطن، اورسولا فون‌درلاین روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: من از توافق حاصل‌شده میان آمریکا و ایران، پس از تلاش‌های مستمر دیپلماتیک چندین شریک، استقبال می‌کنم.

رئیس کمیسیون اروپا افزود: اکنون اولویت، اجرای سریع و کامل این توافق از سوی همه طرف‌هاست.

وی در ادامه با اشاره به آثار منطقه‌ای این توافق گفت که این تحول می‌تواند راه را برای مذاکرات گسترده‌تر درباره صلح و امنیت در خاورمیانه باز کند.

رئیس کمیسیون اروپا در بخش دیگری از پیام خود، به موضوع تنگه هرمز پرداخت و گفت که توافق باید امکان بازگشایی فوری این مسیر دریایی را فراهم کند. وی این موضوع را برای ثبات منطقه‌ای و اقتصاد جهانی ضروری دانست.

فون‌درلاین همچنین با اشاره به تحولات لبنان گفت: البته تا زمانی که لبنان در آتش است، صلحی در خاورمیانه وجود نخواهد داشت.

وی افزود که اروپا بار دیگر از همه طرف‌ها می‌خواهد به حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان احترام بگذارند و آتش‌بسی واقعی را اجرا کنند.

وی در ادامه اعلام کرد که رهبران گروه هفت در اویان فرانسه با شرکایی از خلیج فارس و خاورمیانه گسترده‌تر دیدار خواهند کرد و اروپا آماده است نقش خود را در این روند ایفا کند.

رئیس کمیسیون اروپا در پایان پیام خود با اشاره به پیامدهای اقتصادی بحران اخیر گفت که این بحران «درس روشنی» برای اروپا داشته و بار دیگر نشان داده است که وابستگی‌های انرژی می‌تواند به ابزار فشار تبدیل شود.

او تأکید کرد که اروپا باید مسیرهای تأمین خود را متنوع کند و کریدورهای صادراتی جایگزین را توسعه دهد تا از گلوگاه هرمز فاصله بگیرد.

این بیانیه پس از آن صادر شد که شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان که در جریان جنگ میان آمریکا و ایران به عنوان یکی از میانجی‌های اصلی نقش‌آفرینی کرده است، از توافق تهران و واشنگتن خبر داد و اعلام کرد مراسم رسمی امضای توافق روز جمعه در شهر ژنو سوئیس برگزار خواهد شد. این مراسم قرار است اندکی پس از حضور برنامه‌ریزی‌شده ترامپ در نشست سالانه سران گروه هفت در شهر اِویان-لِ-بَن فرانسه، در نزدیکی ژنو، برگزار شود.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=182480

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.