به گزارش نبض وطن، امروز شنبه و در آخرین روز از بیستمین دوره بازیهای آسیایی ناگویا، آرین سلیمی تکواندوکار پرافتخار کشورمان به مدال طلای وزن ۸۰+ کیلوگرم مردان دست یافت.
آرین که مدال طلای المپیک پاریس را در کارنامه دارد، بعد از استراحت در دور نخست، در ادامه برابر تانگ هائو از چین و محمد علادربی از اردن به برتری دست یافت و جواز حضور در فینال را کسب کرد.
تکواندوکار کشورمان در دیدار پایانی مقابل مورات مالونوف از ازبکستان ایستاد و در دو راند متوالی به برتری دست یافت تا به مقام قهرمانی دست یابد.
سلیمی در راند نخست با نتیجه عجیب ۲۶ بر ۴ به برتری دست یافت. در راند دوم نیز ستاره تکواندو ایران با حساب ۲۰ بر ۸ به برتری دست یافت و سزاوارانه سرود قهرمانی خواند.
همچنین امروز، مهدی حاجیموسایی به مدال نقره رسید و فاطمه احمدی به مدال برنز دست یافت. ناهید کیانی نیز از دور مسابقات کنار رفت. روز گذشته، ساغر مرادی به مدال طلا دست یافت و سه هوگوپوش دیگر حذف شدند.
با این اوصاف تیم هشت نفره تکواندو ایران با دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز به کار خود در بیستمین دوره بازیهای آسیایی پایان داد.



