به گزارش نبض وطن، جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس پس از ماهها در صحن علنی مجلس برگزار شد و یک سوم نمایندگان در این جلسه حضور داشتند و مابقی نمایندگان به صورت مجازی در جلسه شرکت کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این جلسه به بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان پرداختند.
عباس گودرزی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای در این باره گفت: این تصمیم پیرو مصوبه هیات رئیسه مجلس و مبتنی بر تصویبنامه اخیر شورای عالی امنیت ملی کشور است.
عباس گودرزی اعلام کرد: طبق مصوبه شعام در هر ماه باید چهار جلسه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شود.
البته امروز در حالی نخستین جلسه مجلس در صحن علنی برگزار شد که مجلس در دوران جنگ متوقف نشده بود، نمایندگان در آن ایام هم جلسات خود را برگزار میکردند این موضوع نشاندهنده پایداری نهاد قانونگذاری در بحرانهای اصلی کشور است.
همچنین کمیسیونهای تخصصی مجلس در این ایام برقرار بود و مصوباتی داشتند.
جلسه امروز مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد و پس از سخنان قالیباف نمایندگان شعار مرگ بر آمریکا سر دادند.
در این جلسه موادی از طرح مقابله با نفوذ بیگانگان بررسی و به تصویب رسید.
این جلسه با حضور خبرنگاران رسانه های مختلف برگزار شد.



