• امروز : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و مصر درباره تنش‌زدایی در منطقه

  • کد خبر : 212249
  • 26 اکتبر 2026 - 17:24
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه قطر و مصر درباره تنش‌زدایی در منطقه
«محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر و «بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر، در یک گفتگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها را بررسی کردند.

به گزارش نبض وطن به نقل از روزنامه الشرق قطر، دو طرف در این تماس تلفنی با بررسی روابط همکاری میان دو کشور، راهکارهای تقویت و گسترش این روابط را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

در این گفتگو، وزرای امور خارجه دو کشور بر ضرورت هماهنگی مشترک جهت کاهش تنش‌ها و تقویت امنیت و ثبات در منطقه تأکید کردند.

در این میان، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر بر حمایت کشورش از تمامی تلاش‌های دیپلماتیک و مساعی صورت گرفته برای دستیابی به راهکاری که تضمین‌کننده آزادی ناوبری دریایی باشد و راه را برای دستیابی به توافقی جامع جهت تحقق صلح پایدار در منطقه هموار کند، تأکید کرد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=212249

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.