• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵
دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا؛

مشکلات چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های مختلف پی‌گیری می‌شود

  • کد خبر : 125188
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
مشکلات چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های مختلف پی‌گیری می‌شود
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیر شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: مشکلات چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های انرژی، کشاورزی، گردشگری، تولید و آموزش و پرورش پی‌گیری خواهد شد.

به گزارش نبض وطن، محسن رضایی روز پنجشنبه در شورای اقتصادی چهارمحال و بختیاری با حضور مسوولان اقتصادی و فعالان بخش خصوصی استان پس از ارائه گزارش وضعیت اقتصادی از سوی مسوولان و فعالان بخش خصوصی این استان ، ضمن تبریک ایام به‌ویژه عید سعید غدیرخم تاکید کرد: این عید اشرف‌الاعیاد و عید اکبر است و انتخاب چهارمحال و بختیاری برای شرکت در جشن غدیر را به‌علت ارادت خاص مردم این استان به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.

وی با بیان اینکه برای شنیدن مشکلات استان آمده است افزود: مشکلات چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های انرژی، کشاورزی، گردشگری، تولید و آموزش و پرورش را پی‌گیری خواهیم کرد.

رضایی با یادآوری وضعیت رو به بهبود زیرساخت‌های چهارمحال و بختیاری در چند سال گذشته که یکی از نشانه‌های آن تک‌رقمی شدن نرخ بیکاری است تصریح کرد: این موضوع چراغ اُمیدی در این استان را روشن کرده است و البته توصیه می‌کنم با بهره‌گیری از تجربیات سایر استان‌ها راه‌های اشتباه رفته را دوباره تجربه نکنید.

وی با اشاره به ظرفیت چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، گردشگری و نساجی یادآور شد: وجود حلقه‌های اتصال صنایع و ایجاد زنجیره‌های ارزش‌آفرین واجب است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم وجود نقشه راه برای نظم بخشیدن به ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تمام بحث‌های مطرح شده در این جلسه باید در قالب یک نقشه راه نظام گیرد و در این نقشه راه ظرفیت‌های استان در حوزه انسانی و ژئواکونومیک مورد توجه قرار گیرد.

وی با یادآوری وفاداری و غیرت مردم چهارمحال و بختیاری نسبت به ایران اسلامی گفت: این استان می‌تواند یکی از سنگرهای مهم جنگ اقتصادی باشد و مردم استان در تمامی حوادث مهم کشور نقش‌آفرین بودند و امروز نیز می‌توانند در صف اول باشند.

رضایی با بیان اینکه رابطه بین دولت و بخش خصوصی باید تنظیم شود تاکید کرد: برنامه‌ریزی‌ها در مرحله تئوری به‌طور عمومی خوب هستند اما در مرحله اجرا و عمل دچار مشکل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه رابطه بخش خصوصی با دولت و مردم باید اصلاح شود متذکر شد: قوانین دولت در حوزه بخش خصوصی هم نیاز به اصلاح و هم نیاز به تبیین دارد.

رضایی افزود: رویکرد فعالیت اقتصادی ۱۰۰ سال پیش ارتقای اشتغال با افزایش تولید بود اما امروز موضوع مسوولیت اجتماعی یک بنگاه تولیدی نیز مطرح است از این رو یک بنگاه اقتصادی باید در قبال مردم و محیط زیست اطراف خود احساس مسوولیت کند و رابطه بخش خصوصی با مردم بسیار مهم است.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=125188

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.