• امروز : دوشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۵

نماینده مجلس: حمایت از ورزش بانوان سرمایه‌گذاری برای سلامت و نشاط جامعه است

  • کد خبر : 143425
  • ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰
نماینده مجلس: حمایت از ورزش بانوان سرمایه‌گذاری برای سلامت و نشاط جامعه است
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت از ورزش بانوان سرمایه‌گذاری برای سلامت و نشاط جامعه است و باید به این موضوع باید توجه کرد.

به گزارش نبض وطن، نبی‌اله محمدی شامگاه دوشنبه در اختتامیه مسابقات کانون‌های والیبال دختران زیر ۱۸ سال کشور در دانشگاه زنجان ضمن قدردانی از برگزارکنندگان، داوران، مربیان، ناظران اعزامی از فدراسیون و ورزشکاران شرکت‌کننده، بر اهمیت حمایت جدی‌تر از ورزش بانوان و ورزش‌های پایه تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش مؤثر ورزش در ارتقای سلامت اجتماعی، گفت: اگر بخشی از اعتبارات کلان حوزه درمان به توسعه ورزش بانوان اختصاص یابد می‌توان از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و هزینه‌های آینده جلوگیری کرد.

محمدی افزود:ورزش بانوان مساوی با سلامت خانواده و نشاط جامعه است و شرکت‌ها نیز باید در قالب مسئولیت اجتماعی خود، در این مسیر حمایت‌گر باشند.

این نماینده مجلس همچنین با گرامیداشت روز جهانی داور و تبریک قهرمانی اخیر تیم ملی والیبال جوانان کشور در رقابت‌های جهانی، گفت: این موفقیت‌ها نشان داد که با وجود تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی، جوانان ایران می‌توانند با تلاش و غیرت پرچم کشور را در میادین بین‌المللی به اهتزاز درآورند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه ورزش‌های قهرمانی و همگانی در استان، تصریح کرد:از وزیر ورزش و جوانان و همچنین از طریق کمیسیون برنامه و بودجه مجلس پیگیری‌های لازم برای تقویت زیرساخت‌ها، سالن‌ها و حمایت از باشگاه‌ها انجام شده است و امیدواریم شاهد رشد و بالندگی بیشتر ورزشکاران به‌ویژه بانوان ورزشکار در استان زنجان باشیم.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قهرمان واقعی کسی است که علاوه بر موفقیت ورزشی، مزین به اخلاق باشد چون تاریخ ورزش نشان داده است که پهلوانان اخلاق‌مدار همواره در یادها باقی می‌مانند.

وی یادآور شد:خوشبختانه بانوان ورزشکار حاضر در این مسابقات نیز نشان دادند که اخلاق‌مداری را سرلوحه خود قرار داده‌اند.

رئیس هیات والیبال زنجان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از عوامل برگزاری بر اهمیت توسعه ورزش بانوان و حمایت بیشتر از این حوزه تأکید کرد.

محمدرضا معصومی‌تبار افزود: این رقابت‌ها نشان داد ظرفیت بالایی در استان زنجان برای میزبانی مسابقات ملی وجود دارد و حضور بیش از صد نفر شامل بازیکنان، مربیان، داوران، ناظران و خانواده‌ها در این رقابت‌ها برای ما مایه افتخار بود.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه حمایت مالی از ورزش بانوان، اظهار داشت: متأسفانه در مقایسه با ورزش آقایان، جذب حامی مالی برای تیم‌های بانوان با دشواری بیشتری همراه است.

معصومی تبار افزود: از مسئولان استانی و نمایندگان تقاضا داریم زمینه‌های حمایت گسترده‌تر از ورزش بانوان را فراهم کنند تا شاهد رشد و توسعه این بخش در سطح استان باشیم.

رئیس هیأت والیبال استان زنجان همچنین از حمایت‌های فدراسیون والیبال قدردانی کرد پ ادامه داد:خوشبختانه طی روزهای اخیر شاهد دعوت چند بازیکن دختر زنجانی به اردوی تیم ملی زیر ۱۸ سال بوده‌ایم که نشان‌دهنده ظرفیت بالای استعدادهای والیبال استان است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این مسابقات به همت باشگاه‌ها و حمایت فدراسیون نشان‌دهنده هم‌افزایی سازنده در والیبال کشور است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

این مراسم با معرفی تیم‌های برتر و قدردانی از عوامل اجرایی مسابقات به کار خود پایان داد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=143425

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.