• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵

هگست از ساخت شهپاد با همکاری ائتلاف «آکوس» خبر داد

  • کد خبر : 179080
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۱
هگست از ساخت شهپاد با همکاری ائتلاف «آکوس» خبر داد
پیت هگست وزیر جنگ آمریکا امرروز شنبه گفت که آمریکا، انگلیس و استرالیا به عنوان بخشی از پیمان دفاعی سه جانبه آکوس (AUKUS)، برای توسعه وسایل بدون سرنشین یاشهپاد با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش نبض وطن، خبرگزاری رویترز نوشت: این برنامه تحت عنوان «ستون دوم» آکوس برای توسعه فناوری دفاعی پیشرفته از جمله محاسبات کوانتومی، فناوری زیرآبی، مافوق صوت، هوش مصنوعی و فناوری سایبری ارائه می‌شود.

هگست در سنگاپور به خبرنگاران گفت: «این پروژه مجموعه‌ای از محموله‌ های وسایل نقلیه زیر دریایی بدون سرنشین یا UUV چندمنظوره بسیار سازگار را ارائه خواهد داد که برای پشتیبانی از عملیات زیرآبی و حفظ مزیت جمعی ما در حوزه دریایی طراحی شده‌اند.»

ائتلاف آکوس که در سال ۲۰۲۱ توسط این سه کشور تشکیل شد، بخشی از تلاش‌های ادعایی آنها برای مقابله با قدرت رو به رشد چین در منطقه هند و اقیانوسیه است.

چین، پیمان آکوس را خطرناک خوانده و هشدار داده است که می‌تواند به یک مسابقه تسلیحاتی منطقه‌ای دامن بزند.

جان هیلی وزیر دفاع انگلیس، گفت: «این پیمان به سرعت پیشرفته‌ترین فناوری‌های میدان نبرد را در اختیار نیروهای ما قرار می‌ دهد، زیرا ما با هم طیف وسیعی از حسگرها و سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته را برای پهپادهای زیرآبی تولید می‌کنیم.»

پیشتر وزرای خارجه و دفاع آمریکا و استرالیا در نشست سالانه امنیتی دو کشور ادعا کردند: توافق تولید زیر دریایی‌های هسته‌ای کلید امنیت منطقه هند و اقیانوسیه است.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا، هگست وزیر جنگ و همتایان استرالیایی آنها در تازه ترین نشست سالانه امنیتی آمریکا-استرالیا، دهه‌ها همکاری راهبردی قوی میان دو کشور را ستودند و توافق با انگلیس برای توسعه زیردریایی‌های هسته‌ای در استرالیا را به‌عنوان عاملی کلیدی برای ثبات در منطقه هند-اقیانوسیه عنوان کردند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=179080

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.