• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵

وزیر خارجه کوبا اقدامات آمریکا علیه کشورش را بی رحمانه و جنگ غیرمتعارف خواند

  • کد خبر : 186639
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۴:۴۲
وزیر خارجه کوبا اقدامات آمریکا علیه کشورش را بی رحمانه و جنگ غیرمتعارف خواند
برونو رودریگز وزیر خارجه کوبا در مجمع عمومی سازمان ملل تحریم و محاصره «بی‌رحمانه» و «جنگ غیرمتعارف» آمریکا علیه کشورش را محکوم کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری فرانسه، رودریگز سه‌شنبه شب با انتقاد از «مجازات جمعی» مردم کوبا بر اثر محاصره آمریکا گفت: دولت آمریکا در حال انجام یک جنگ چندبعدی و غیرمتعارف علیه کوبا است که تقریبا هفت دهه ادامه داشته و در هفت ماه گذشته بی‌رحمانه‌تر و ظالمانه‌تر شده است.

وی افزود: توجه به این جنایت بی‌رحمانه مسئولیت سازمان ملل متحد است.

رودریگز با اشاره به مذاکرات دیپلماتیک اخیر بین هاوانا و واشنگتن، تاکید کرد که «هیچ پیشرفتی حاصل نشده است» و احتمالا تا زمانی که مقامات آمریکایی «با کوبا به عنوان یک دشمن مغلوب یا مغلوب و به عنوان یک دارایی استعماری رفتار کنند، هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.»

وی خاطرنشان کرد: خسارت ناشی از تحریم آمریکا در دوره مارس ۲۰۲۵ تا فوریه ۲۰۲۶ به رکورد ۸ میلیارد دلار آمریکا رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش یافته است.

اکثر بلوک‌های منطقه‌ای از جمله کشورهای آفریقا و کارائیب در نشست مجمع عمومی سازمان ملل حمایت خود را از کوبا ابراز و محاصره اقتصادی آمریکا را محکوم کردند.

مجمع عمومی از سال ۱۹۹۲ تاکنوه هر ساله با اکثریت آرا قطعنامه‌ای غیرالزام‌آور را تصویب کرده است که خواستار لغو محاصره اقتصادی تحمیلی آمریکا بر کوبا می‌شود.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=186639

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.