• امروز : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵
مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی:

وضعیت بیرانوند تا اول آبان مشخص خواهد شد

  • کد خبر : 211208
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۰
وضعیت بیرانوند تا اول آبان مشخص خواهد شد
مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی تهران گفت: کد خدمت علیرضا بیرانوند در حال حاضر برای باشگاه فجرسپاسی صادر شده اما این کد قابل تغییر است و وضعیت نهایی این دروازه‌بان تا اول آبان مشخص خواهد شد.

به گزاش نبض وطن، سجاد محمدیاری در خصوص آخرین وضعیت حضور بیرانوند در تیم‌های نظامی و اینکه یا حضور این بازیکن در فجر قطعی شده است، گفت: حضور بیرانوند در فجر قطعی نشده است.

وی با اشاره به احتمال تغییر کد خدمت علیرضا بیرانوند، ادامه داد: این بازیکن مهرماه درخواست اعزام به خدمت خود را ارسال کرده و همان موقع کد فجرسپاسی برای او خورده، اما این کد قابل تغییر است.

مدیرعامل باشگاه نیروی زمینی گفت: حضور بیرانوند در تیم ما افتخار بزرگی است و هر زمانی که او به باشگاه ما بیاید از نیم فصل می‌تواند در ترکیب ما قرار بگیرد و برای ما به میدان برود.

وی تاکید کرد: البته او به هر تیم دیگری هم برود باید تا نیم فصل بیرون باشد و نمی‌تواند برای هیچ تیمی بازی کند. خود بیرانوند علاقه دارد در تهران و در تیم نیروی زمینی دوران خدمت خود را پشت سر بگذارد.

محمدیاری گفت: تا اول آبان ماه وضعیت بیرانوند مشخص خواهد شد. او یا کد محل خدمت خود را تغییر خواهد داد یا می‌تواند با رایزی با باشگاه فجر شهیدسپاسی از مدیران این باشگاه بخواهد با تغییر کد موافقت کنند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=211208

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.