• امروز : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵

پارلمان فرانسه لایحه بودجه نظامی ۴۳۶ میلیارد یورویی را تصویب کرد

  • کد خبر : 185504
  • ۱۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲:۴۵
پارلمان فرانسه لایحه بودجه نظامی ۴۳۶ میلیارد یورویی را تصویب کرد
مجمع ملی (پارلمان) فرانسه با «قانون برنامه‌ریزی نظامی» که تا سال ۲۰۳۰ مجموعا ۴۳۶ میلیارد یورو (حدود ۵۰۰ میلیارد دلار) را برای بودجه دفاعی تامین می‌کند، موافقت کرد.

به گزارش نبض وطن، روزنامه لوموند چهارشنبه شب نوشت که این سند با موافقت ۳۷۵ نماینده در مقابل ۱۱۳ رای مخالف به تصویب رسید. سنای فرانسه نیز سه‌شنبه شب با این لایحه موافقت کرده بود.

دولت اعلام کرده که این قانون برای واکنش به یک محیط بین‌المللی خطرناک‌تر ضروری است. کاترین ووترین وزیر نیروهای مسلح فرانسه به سناتورها گفت که با توجه به وضعیت ژئوپلیتیکی فعلی انجام تغییرات ضروری است.

انتظار می‌رود امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه این لایحه را تا ۱۴ ژوئیه (۲۳ تیر ماه) امضا و به قانون تبدیل کند.

در حالی که این طرح با حمایت گسترده تصویب شد، برخی از قانونگذاران گفتند که به اندازه کافی پیش نمی‌رود یا نگرانی‌هایی را در مورد نحوه تامین بودجه آن مطرح کردند. سدریک پرین از مقام‌های سنای فرانسه گفت که بودجه همچنان ناکافی است.

این لایحه شامل مقرراتی برای یک «وضعیت هشدار امنیت ملی» اضطراری جدید، گسترش اختیارات ضد پهپادی برای فرودگاه‌ها و اپراتورهای خصوصی و استفاده گسترده‌تر از الگوریتم‌های اطلاعاتی برای نظارت بر داده‌های اتصال وب برای اهداف دفاعی و مبارزه با جرم است.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=185504

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.