• امروز : جمعه, ۱۰ مهر , ۱۴۰۵

ساعی: طلای مرادی بسیار باارزش است/ مصدومیت مانع مدال‌آوری کریمی شد

  • کد خبر : 206453
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۰
ساعی: طلای مرادی بسیار باارزش است/ مصدومیت مانع مدال‌آوری کریمی شد
سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان ایران پس از کسب نخستین مدال طلای تاریخ بانوان این رشته در بازی‌های آسیایی گفت: این مدال بسیار باارزش است و برای ما حکم دو طلا را دارد.

به گزارش نبض وطن، مهروز ساعی پس از کسب نخستین مدال طلای تاریخ تکواندوی بانوان ایران در بازی‌های آسیایی که در ناگویا به دست آمد، اظهار کرد: خدا را شکر می‌کنیم که توانستیم این مدال طلای باارزش را کسب کنیم. این نخستین بار است که در رشته تکواندو و در بخش بانوان موفق به کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی می‌شویم.

وی ادامه داد: از یک جهت دیگر، خوشحالی من بیشتر است؛ چرا که این طلا برای ما حکم دو مدال طلا را دارد و بسیار باارزش است. در فینال، حریف ازبکستانی خود را شکست دادیم و در جدول بازی‌ها و رقابت‌های تیمی نیز در واقع یک طلا را از ازبکستان گرفتیم.

سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان درباره آسیب‌دیدگی ساینا کریمی،‌ گفت: ساینا کریمی، نیز توانایی کسب مدال طلا را داشت، اما متأسفانه در دومین مبارزه خود مقابل نماینده ژاپن، از ناحیه زانو دچار آسیب‌دیدگی جدی شد و نتوانست ثانیه‌های پایانی راند دوم را ادامه دهد و از دور رقابت‌ها حذف شد.

ساعی در ادامه با اشاره به ادامه رقابت‌های تکواندو در بازی‌های آسیایی ناگویا، خاطرنشان کرد: امیدواریم ان‌شاءالله فردا با حضور دو نماینده دیگر در بخش بانوان و همچنین دو نماینده در بخش آقایان، بتوانیم مدال‌های طلای خود را تکرار کنیم.

وی در پایان گفت: این مدال باارزش و بسیار زیبا را به مردم عزیزمان تقدیم می‌کنیم و امیدواریم مدال‌های طلای ورزش بانوان کشورمان تداوم داشته باشد.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=206453

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.