• امروز : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵

انتشار تصویر انفجار هسته‌ای بر فراز تل‌آویو توسط «بنیامین نتانیاهو»

  • کد خبر : 212090
  • 26 اکتبر 2026 - 0:39
انتشار تصویر انفجار هسته‌ای بر فراز تل‌آویو توسط «بنیامین نتانیاهو»
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ۲ روز قبل از انتخابات کنست، تصویری تولید شده توسط هوش مصنوعی از انفجار هسته‌ای بر فراز تل‌آویو را به همراه نقل قولی از «یوئل بلومبرگ» مفسر سیاسی راست‌گرا مبنی بر اینکه ایران تهدیدی وجودی برای اسرائیل است در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از شبکه «آی ۲۴» (i۲۴) رژیم صهیونیستی، در این پست که در راستای کارزار تبلیغاتی نتانیاهو منتشر شده، آمده است که «اسرائیل در معرض خطر موجودیتی واقعی و ملموسی قرار دارد. اگر ایرانی‌ها به سلاح هسته‌ای دست یابند، دیگر هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد.»

این پُست، بحث‌های جاری پیرامون کابینه را به یک پرده دودی بزرگ برای پنهان کردن تنها مسئله‌ای که با اختلاف زیادی بر همه چیز غلبه می‌کند، توصیف کرد و آن اینکه اگر ۲ بمب هسته‌ای در مرکز کشور بیفتد، چه کسی به این شبه طوفان اهمیت خواهد داد؟»

نتانیاهو همانند لفاظی های گذشته خود علیه ایران، نوشت که «اسرائیل ۲ سال دیگر از دوره ترامپ برای پایان دادن به کار با ایران، فرصت دارد و اگر این فرصت تاریخی را از دست بدهیم، نسل‌های آینده ما را نخواهند بخشید.»

وی برای جلب افکار عمومی صهیونیست ها به خود، در این پست همچنین اضافه کرد که این وظیفه توسط نخست وزیری که نمی‌تواند گوشی را بردارد و گفتگویی مداوم و صمیمی با ترامپ داشته باشد یا نمی‌تواند فشار یک مصاحبه تلویزیونی را تحمل کند، انجام نخواهد شد.

در همین حال، منتقدان نتانیاهو به تازگی او را به تلاش برای شعله‌ور کردن دوباره جنگ علیه ایران به منظور تاثیرگذاری یا به تعویق انداختن انتخابات ۲۷ اکتبر متهم کردند.

شبکه «آی ۲۴» رژیم صهیونیستی اضافه کرد: گزارش‌ها حاکی از آن است که سپهبد «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش اسرائیل، به تازگی در یک جلسه خصوصی اظهار داشته است که هیچ نیازی عملیاتی برای حمله به ایران قبل از انتخابات کنست نمی‌بیند.

در این زمینه، «گادی آیزنکوت» رهبر حزب «یش عتید» رژیم صهیونیستی خطاب به نتانیاهو در شبکه اجتماعی ایکس نوت: «نتانیاهو، تو در حالت هیستری هستی».

وی افزود: «مانند هر کارزار انتخاباتی، همان روش‌های قدیمی دروغ و تاکتیک‌های ترساندن دوباره برگشته‌اند. این بار، شهروندان اسرائیلی را به نابودی کامل تهدید می‌کنند و همه اینها پس از شکست شما در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران است.»

آیزنکوت خطاب به نتانیاهو ادامه داد: شما از وعده‌های پیروزی کامل به «ما تسلیم نخواهیم شد» رسیدید. این تمام داستان است. شما شکست خوردید. و ۲ روز دیگر، مردم اسرائیل این را در صندوق رای به شما نشان خواهند داد. ما دولت (کابینه) بعدی را تشکیل خواهیم داد و اسرائیل را به سمت امنیت و رفاه هدایت خواهیم کرد.

همچنین «یائیر گولان» رهبر حزب به اصطلاح دموکرات رژیم صهیونیستی در شبکه اجتماعی ایکس پاسخ داد و گفت: «نخست‌وزیر اسرائیل تصویری از یک بمب هسته‌ای بر فراز تل‌آویو منتشر کرد و من خواستار حذف او از رسانه‌های اجتماعی هستم. این مرد و اطرافیانش عقل خود را از دست داده‌اند. فشار در حال افزایش است.»

وی افزود: روز سه‌شنبه، وحشت‌آفرینان را برکنار خواهیم کرد و امنیت و سلامت را به اسرائیل (سرزمین های اشغالی فلسطین) باز خواهیم گرداند.

لینک کوتاه : https://www.nabzevatan.ir/?p=212090

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.