• امروز : یکشنبه - ۲۶ اسفند - ۱۴۰۳
وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی؛

پیمایش‌های ما تحلیل ثانویه ندارد

  • کد خبر : 112149
  • 22 اسفند 1403 - 21:27
پیمایش‌های ما تحلیل ثانویه ندارد
وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اهمیت پیمایش‌ها گفت: تقریبا اکثر پیمایش‌های ما تحلیل ثانویه ندارد و در حالت حداکثری، نشست‌هایی براساس آن تشکیل می‌شود که در بهترین شکل مانند نفت خام بدون فرآوری است.

به گزارش نبض وطن، نخستین جلسه شورای عالی پژوهش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت چهاردهم امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفند) با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و محسن جوادی رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیر شورای عالی پژوهش برگزار شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: زمانی که انجام پیمایش‌ها را آغاز کردیم نهادهای کمی این کار را انجام می‌دادند، اما الان این پژوهش‌ها بسیار گسترده شده است؛ در این مرحله باید بررسی کنیم تا دریابیم چه تعریفِ تمایز بخشی از خودمان نسبت به سایر نهادهایی که چنین پژوهش‌هایی انجام می‌دهند داریم؟

وی افزود: نکته دیگر این است که همچنان به نگاه‌های مبتنی بر نگرش‌ها متمرکز هستیم و در حوزه داده‌ها فعالیت نداریم، در حالی که در دو دهه اخیر براساس اقداماتی همچون دولت الکترونیک مقولات ثبت‌محور افزایش یافته است. اما همچنان تمرکز ما و دیگران بر داده‌های غیرثبت محور است، باید بررسی کرد چرا به سمت تحلیل مبتنی بر داده‌های ثبت محور حرکت نمی‌کنیم؟

بر اساس این خبر از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رئیس شورای عالی پژوهش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه آسیب شناسی از پژوهش‌ها اظهار داشت: مساله بعدی این است که تقریبا اکثر پیمایش‌های ما تحلیل ثانویه ندارد و در حالت حداکثری، نشست‌هایی براساس آن تشکیل می‌شود که در بهترین شکل مانند نفت خام بدون فرآوری است.

صالحی تصریح‌ کرد: نکته دیگری که باید به آن توجه کرد، ضعف ارجاع است؛ متأسفانه تولیداتمان در عمل برای خودمان است و در بخشی که محققان باید به آن ارجاع کنند شاهد سطح ارجاع چشم‌گیری نیستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه‌ پیمایش‌ها به سیاست تبدیل نمی‌شوند، گفت: این پژوهش‌ها تبدیل به سیاست نمی‌شوند؛ در حالی که اصولا با این هدف آغاز شده‌اند تا مشکلی از مشکلات حکمرانی را حل کنند.

صالحی بیان کرد: مساله دیگر هم این است که وزارت فرهنگ باید اولین مصرف کننده بخش قابل توجهی از این پژوهش‌ها باشد؛ اینها جزو مواردی است که باید برای برطرف کردن آنها تلاش کرد.

در این جلسه طرح‌های پژوهشی وزارت فرهنگ در سال ۱۴۰۴ به بحث و بررسی گذاشته شد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=112149

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.