• امروز : چهارشنبه - ۱۰ دی - ۱۴۰۴

دبیرکل عصائب اهل الحق عراق خواستار بازسازی و صیانت از مراقد ائمه در عربستان شد

  • کد خبر : 115334
  • 18 فروردین 1404 - 20:13
دبیرکل عصائب اهل الحق عراق خواستار بازسازی و صیانت از مراقد ائمه در عربستان شد
در سالگرد تخریب مراقد ائمه در بقیع، شیخ قیس الخزعلی دبیرکل عصائب اهل الحق عراق با محکوم‌ کردن این جنایت تاریخی، خواستار تلاش‌های بین‌المللی برای بازسازی این اماکن مقدس و حفظ شأن و جایگاه دینی آنها شد.

به گزارش نبض وطن به نقل از شبکه العهد، شیخ قیس الخزعلی، دبیرکل عصائب اهل الحق عراق در سخنانی به مناسبت سالگرد تخریب مراقد ائمه اطهار (علیهم‌السلام) در بقیع، این رویداد را «جنایتی دردناک» توصیف کرد و گفت که این اتفاق یادآور رنجی بزرگ برای پیروان اهل بیت است.

وی اظهار داشت: «جنایت تخریب مراقد ائمه، توسط گروهی منحرف و تکفیری از ناصبی بیش از یک قرن پیش به وقوع پیوست؛ جنایتی که همچنان آثار تلخ آن در دل مسلمانان باقی مانده است.»

الخزعلی با اشاره به اهمیت تاریخی و دینی این مراقد شریف، بر لزوم حفظ حرمت و شأن این اماکن تأکید کرد و افزود: «ما بار دیگر خواستار تلاش و فشار بر دولت عربستان سعودی هستیم تا اجازه بازسازی این مراقد مطهر را صادر کند.»

وی در ادامه بر این نکته تأکید کرد که این مراقد نه‌تنها نمادهایی مذهبی، بلکه بخشی از میراث تاریخی و هویتی امت اسلامی هستند که باید مورد صیانت و احترام قرار گیرند.

قبرستان بقیع یا «بقیعُ الغَرْقَد»، کهن‌ترین قبرستان مسلمانان در شرق شهر مدینه در کشور عربستان و محل دفن چهار تن از امامان شیعه و دیگر وابستگان پیامبر اسلام (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) و بسیاری از صحابه و مسلمانان است.

این قبرستان در حمله وهابیان در هشتم شوال سال ۱۳۴۴ تخریب و آرامگاه امامان بقیع ویران شد، که به این روز «یوم الهدم» می‌گویند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=115334

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.