• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

معاون استاندار اصفهان:ساماندهی ظرفیت گردشگری گلپایگان ضروریست

  • کد خبر : 116694
  • 27 فروردین 1404 - 19:38
معاون استاندار اصفهان:ساماندهی ظرفیت گردشگری گلپایگان ضروریست
معاون اقتصادی استاندار اصفهان گفت: در شهرستان گلپایگان ظرفیت کم‌نظیری در حوزه گردشگری وجود دارد که باید با تشکیل کارگروهی ویژه برای پایش و ساماندهی آن اقدام شود.

به گزارش نبض وطن، کورش خسروی در سفر یک روزه خود به گلپایگان و بازدید از سد «کوچری» افزود: زمین‌های اطراف این سد، شرایط مناسبی برای ایجاد و توسعه مناطق جنگلی دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه این سد یکی از بهترین فرصت‌های سرمایه گذاری در استان اصفهان است، افزود: در این ارتباط استانداری در ۲ هفته آتی، یک طرح مطالعاتی و توجیهی در حوزه گردشگری به فرمانداری این شهرستان ارائه می کند.

 

معاون اقتصادی استاندار اصفهان در بازدید از مجموعه تفریحی «تُرنگ» گلپایگان که در زمینی با مساحت ۲۴ هزار متر مربع در حال احداث است، خاطرنشان کرد: این طرح که از پیشرفت ۵۰ درصدی برخوردار است، پس از اتمام با ۲۵ واحد اقامتی، مکان مناسبی برای گردشگران خواهد بود.

 

وی همچنین در بازدید از پروژه دهکده گردشگری و اِقامتی «گُلیتا» که در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و در جوار سد کوچِرِی در حال اجراست، گفت: در حال حاضر این طرح در مراحل اولیه و آماده‌سازی زیرساخت‌هاست.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=116694

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.