• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

دیوان عالی روسیه ممنوعیت فعالیت طالبان را تعلیق کرد

  • کد خبر : 116857
  • 28 فروردین 1404 - 16:47
دیوان عالی روسیه ممنوعیت فعالیت طالبان را تعلیق کرد
دیوان عالی روسیه ممنوعیت فعالیت طالبان در این کشور را به حالت تعلیق درآورد.

به گزارش نبض وطن،بنابر گزارش ریانووستی، دیوان عالی روسیه امروز (پنج‌شنبه) طی حکمی اعلام کرد ممنوعیت فعالیت طالبان در روسیه به حالت تعایق درمی‌آید.

پیشتر دفتر دادستانی کل روسیه از دیوان عالی خواسته بود تا ممنوعیت فعالیت طالبان را که اکنون حکومت را در افغانستان در دست دارد، تعلیق کند.

قاضی دادگاه با صدور این حکم خاطر نشان کرد که تصمیم امروز دیوان به سرعت اجرایی خواهد شد.

‌یش از این، «سهیل شاهین» رئیس دفتر سیاسی طالبان افغانستان در دوحه، پایتخت قطر درباره تعلیق ممنوعیت فعالیت طالبان در روسیه گفت: من معتقدم که این اقدام منافع ملی افغانستان و روسیه را تامین می‌کند.

به گفته این مقام طالبان، روسیه و افغانستان پس از تعلیق این ممنوعیت، گفت‌وگو و تبادلات فشرده هیات‌های خود را آغاز خواهند کرد.

سهیل شاهین همچنین خاطرنشان کرد: ما از این رویه استقبال و قدردانی می‌کنیم. من فکر می‌کنم چنین تصمیمی برای تقویت روابط و همکاری‌های دوجانبه بین دو طرف که مدتها به تعویق افتاده، لازم بود. هر دو کشور خواستار همکاری در زمینه‌های مختلف هستند، اما این ممنوعیت مانعی بر سر راه بود.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=116857

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.