• امروز : یکشنبه - ۲۳ آذر - ۱۴۰۴

دیدار وزیر راه و شهرسازی با مردم نایین

  • کد خبر : 117197
  • 30 فروردین 1404 - 13:29
دیدار وزیر راه و شهرسازی با مردم نایین
استاندار اصفهان و وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر خود به شهرستان نایین، با حضور در بافت تاریخی این شهر از جمله مسجد جامع نایین، به صورت مستقیم با مردم این منطقه دیدار کردند.

به گزارش نبض وطن، مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان در جمع مردم این شهرستان مستمع مطالبات مردمی از وزیر راه و شهرسازی شد.

این دیدار که با استقبال مردم نائین همراه بود، به فرصتی برای بیان دغدغه‌های عمومی تبدیل شد.

مردم نائین در این دیدار به مشکلات جدی مرتبط با زیرساخت‌های حمل ونقل و راه‌های ناامن شهرستان را با استاندار اصفهان در میان گذاشتند. عمده نگرانی‌های مطرح شده، به وضعیت نامناسب جاده‌های منتهی به نائین و آمار بالای تصادفات مرگبار در این محورها مربوط می‌شد. شهروندان با اشاره به تلفات انسانی ناشی از این حوادث، خواستار رسیدگی فوری و اختصاص اعتبارات ویژه برای بهسازی راه‌ها و نصب تجهیزات ایمنی شدند.

استاندار اصفهان با تأکید بر اولویت‌دار بودن موضوع، از وزیر راه و شهرسازی درخواست کرد تا ساماندهی جاده‌های نایین را در دستور کار اضطراری وزارتخانه قرار دهد. وی همچنین قول پیگیری مستمر این مطالبات تا حصول نتیجه نهایی را به مردم داد.

از سوی دیگر، وزیر راه و شهرسازی نیز با استقبال از این تعامل مستقیم، اعلام کرد: «رفع مشکلات راه‌های نایین به عنوان یک مطالبه ملی و انسانی در اولویت خواهد بود و با همکاری استانداری اصفهان، برنامه‌ریزی فنی و اعتباری لازم انجام می‌شود.
این دیدار که با بازدیدی میدانی از مسیرهای پرخطر همراه بود، نشان داد مسئولان ارشد کشور به دنبال حل مسائل زیرساختی مناطق محروم هستند. انتظار می‌رود با پیگیری‌های انجام شده، طرح‌های عمرانی این شهرستان در ماه‌های آینده شتاب جدی بگیرد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=117197

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.