• امروز : دوشنبه - ۸ دی - ۱۴۰۴

بازدید معاون استاندار اصفهان از بیمارستان خیریه بهداشتی درمانی حجت ابن الحسن (عج)

  • کد خبر : 117783
  • 01 اردیبهشت 1404 - 22:40
بازدید معاون استاندار اصفهان از بیمارستان خیریه بهداشتی درمانی حجت ابن الحسن (عج)
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از بیمارستان خیریه بهداشتی درمانی حجت‌ ابن الحسن(عج) بازدید کرد.

به گزارش نبض وطن، ایوب درویشی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از بیمارستان خیریه بهداشتی درمانی حجت ابن الحسن (عج) بازدید کرد.

وی با حضور در بیمارستان خیریه بهداشتی درمانی حجت ابن الحسن (عج) با مدیر عامل و تعدادی از اعضای هیئت مدیره و مدیران بیمارستان دیدار ودر جریان سطح فعالیتهای این مرکز مخصوصا فعالیتهای بخش همو دیالیز وآغاز احداث مرکز جامع پیشگیری ؛تشخیص ؛ودرمان سرطان وپیشرفت و مشکلات و نیازمندی‌های آن قرار گرفت .

در این بازدید معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با اشار ه به نقش وجایگاه خیرین در عرصه سلامت و خدمات رسانی به اقشار آسیپ پذیر بر تعامل و هم افزایی خیرین و حوزه فرهنگی اجتماعی استانداری تاکید کرد.

گفتنی است؛ در این دیدار لیلا سادات ابطحی مدیر کل دفتر فرهنگی اجتماعی استانداری نیز حضور داشت.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=117783

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.