• امروز : شنبه - ۶ دی - ۱۴۰۴

ایران مسیر ترانزیت چین و روسیه خواهد شد

  • کد خبر : 118246
  • 05 اردیبهشت 1404 - 9:13
ایران مسیر ترانزیت چین و روسیه خواهد شد
اپراتور راه‌آهن روسیه اعلام کرد که ارسال بار به چین را از طریق ایران آغاز خواهد کرد.

به گزارش نبض وطن به نقل از خبرگزاری تاس، ورا وتوریگینا، مدیر شعبه ساراتوف شرکت «آر زی دی لجستیکس» (RZD Logistic) اظهار کرد: این شرکت ریلی، قصد دارد تحویل منظم بار به چین را از ایران و از طریق کریدور حمل و نقل چندوجهی شمال- جنوب آغاز کند. وی گفت: ما چنین مسیری را توسعه داده‌ایم، زیرا تقاضا برای جایگزینی برای مسیر شرقی وجود دارد که در آن بار بیشتری در زیرساخت‌های موجود ثبت شده است.

وتوریگینا خاطرنشان کرد: ما برنامه‌هایی برای افزایش حجم بار در آینده نزدیک داریم و منتظر صاحبان محموله هستیم که بتوانند مزایای این مسیر را ارزیابی کرده و فعال‌تر شوند. وی ادامه داد که ماه گذشته، تحویل آزمایشی کودهای بلاروس در سه قطار کانتینری  از بلاروس به چین، با ترانزیت از روسیه و ایران در کریدور شمال – جنوب انجام شد، همچنین عبور محموله‌های مختلفی ازجمله کانتینر، غلات و روغن در این مسیر برنامه‌ریزی شده است.

شرکت «آر زی دی لجستیکس» اعلام کرد در سال گذشته، ۳۹ هزار و ۳۵۴ TEU (معادل کانتینر ۲۰ فوتی) بار در کریدور شمال-جنوب حمل شد.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=118246

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.