• امروز : جمعه - ۱۲ دی - ۱۴۰۴

صالحی: بزرگداشت شهدای خدمت مظهر وحدت‌بخشی باشد

  • کد خبر : 119217
  • 10 اردیبهشت 1404 - 20:05
صالحی: بزرگداشت شهدای خدمت مظهر وحدت‌بخشی باشد
معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان گفت: بزرگداشت شهدای خدمت باید مظهر وحدت‌بخشی و محور برادری و صمیمیت باشد.

به گزارش نبض وطن، اکبر صالحی در جلسه ستاد بزرگداشت شهدای خدمت با اشاره به برخی فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص شهید رئیسی اظهار کرد: شخصیت رئیس‌جمهور شهید و شهدای خدمت به واسطه آمادگی آنها برای خدمت به مردم و وقف در این مسیر بسیار ارزشمند است.

وی با تأکید بر نگاه فراجناحی در بزرگداشت شهدای خدمت عنوان کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که شهیدجمهور و شهدای خدمت در مسیر جناحی و خطوط سیاسی هزینه نگردند بلکه همانند شهیدان رجایی و باهنر، به عنوان نماد اقتدار کشور به آنها افتخار شود.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان افزود: اینگونه نگاه فراجناحی و خارج از خطوط سیاسی ضرورت امروز است.

وی تأکید کرد: امروزه با توجه به شرایط کشور باید مراقب باشیم تا مراسمات به بستری برای اختلاف و دوگانگی تبدیل نگردد؛ بزرگداشت شهدای خدمت باید مظهر وحدت‌بخشی و محور برادری و صمیمیت باشد و به ترویج این اصول که رویکرد شهدای خدمت بود، بپردازد.

صالحی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این مراسم انتقال پیام فرهنگ جهاد و شهادت است، گفت: بزرگداشت شهدای خدمت برای معرفی آنها به عنوان نمادها و افتخارات ملی به نسل‌های بعدی و همچنین انتقال پیام جهاد و شهادت به جوانان و نوجوان، حائز اهمیت است.

وی افزود: اینگونه خدمات در ذات نظام جمهوری اسلامی که نشأت گرفته از تدین است، مستدام خواهد ماند.

لینک کوتاه : http://www.nabzevatan.ir/?p=119217

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.