به گزارش نبض وطن، به مناسبت سالگرد درگذشت محمدرضا لطفی، همزمان با روز معلم (۱۲ اردیبهشت ماه) جدیدترین دیوارنگاره میدان جهاد به تصویری از این آهنگساز و نوازنده برجستهٔ تار، سهتار و کمانچه فقید اختصاص پیدا کرد.
در این دیوارنگاره محمدرضا لطفی با لباسی سفید در حال نواختن است و شاعرانی چون حافظ، سعدی، هوشنگ ابتهاج و شهریار او را دوره کرده اند. در توضیح این دیوارنگاره امده است: «بی تو آری غزل سایه ندارد لطفی …»
دیوارنگاره میدان جهاد پیشتر به تصویری از حکیم نظامی گنجوی در هفته بزرگداشت این شاعر اختصاص داشت.
دیوارنگاره جدید محصول خانه طراحان انقلاب اسلامی است و برخی عوامل آن عبارتند از ایدهپرداز: مصطفی کفایی، تصویرساز: آیلار قاسمی، طراح گرافیک: محسن کربلایی زاده، طراح نوشتار: علی خلج.
محمدرضا لطفی از چهرههای تأثیرگذار موسیقی ایرانی بود که آثاری چون «ایران ای سرای امید»، «کاروان شهید»، «برادر بیقراره» و «عشق داند» از او به یادگار مانده است.



روح استاد شاد چقدر با آهنگهاش دلمون شاد بود